П`ятниця, 09.01.2026, 07:53  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хочеться гарного червоного вина
rittiukiaДата: Середа, 23.07.2025, 21:34 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Виручайте! Шукаю гарне червоне вино — не обов’язково дороге, головне, щоб було смачне і якісне. Ідеально, щоб з легкими нотками ягід або прянощів, без різкого післясмаку. Хочу замовити онлайн, бо в магазинах на полиці купа всього, а толком нічого не знаю. Можливо, у вас є свої улюблені варіанти, які ніколи не підводять? Цікавить щось, чим не соромно пригостити подруг або й просто насолодитись на вихідних. Дякую наперед!

makarickckckДата: Четвер, 24.07.2025, 18:21 | Сообщение # 2
Сержант
Статус: Offline
Пам’ятаю, як сам колись був у такій ситуації — хотів знайти червоне вино, яке і смачне, і не сильно б’є по гаманцю. Переглянув багато варіантів, але зрозумів, що краще довіритись перевіреним виробникам. Тепер вже  давно замовляю вино в інтернет-магазині Shabo https://shabo.ua/catalog/ Там  бомбовий вибір, а опис до кожного напою допомагає зорієнтуватись. З червоних мені особливо подобається Каберне Совіньйон з їхнього каталогу — воно має легкі ягідні нотки, м’яке на смак і без зайвого гіркого післясмаку. Тож раджу обов’язково глянути весь асортимент даного магазину, там є й інші класні позиції, які можуть приємно здивувати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ