Купівля фена-щітки в Львові
|
|
Karina | Дата: Середа, 12.04.2023, 13:26 | Сообщение # 1 |
Рядовий
Статус: Offline
| Всім привіт! Я нещодавно зробила собі гарну стрижку яка потребує укладки. Хочу для цього купити фен-щітку, але не знаю яку краще обрати. Хто купував, порадьте хороший варіант, та інтернет-магазин у Львові, де такий фен можна купити.
Додано (12.04.2023, 13:47) ---------------------------------------------
Сообщение отредактировал Karina - Середа, 12.04.2023, 13:48 |
|
| |
olesia | Дата: Середа, 12.04.2023, 13:49 | Сообщение # 2 |
Рядовий
| Зараз вибір таких фенів з щіткою не малий, і я собі купила, бо люблю експериментувати з зачіскою. Можу порадити магазин де купувала, там є з чого обирати та ціни дуже лояльні. Думаю ти без покупки не залишишся.
|
|
| |
Karina | Дата: Середа, 12.04.2023, 13:53 | Сообщение # 3 |
Рядовий
| От і я хочу зі своєю зачіскою робити різні варіації. Мені цікаво який саме фен-щітка у тебе, і буду вдячна за посилання на інтернет-магазин де ти його купувала. Я вже детально там ознайомлюсь з асортиментом, та цінами.
|
|
| |
olesia | Дата: Середа, 12.04.2023, 14:17 | Сообщение # 4 |
Рядовий
| Особисто собі я купувала фен-щітку повітряний Remington AS7051 Volume & Curl https://allo.ua/ua/l-viv/fen-schetki/ в інтернет-магазині Алло. Даний фен мені порекомендувала мій перукар, а так як я їй довіряю, я прислухалась та не пожалкувала, річ крута.
В комплекті є 4 насадки, за допомогою яких можна робити об'єм, кучері та випрямляти волосся. Великий плюс, у щітки чудовий обдув, що дозволяє не тільки добре висушити волосся, але і створює гарний об'єм, який тримається тривалий час.
|
|
| |
menigorek | Дата: Субота, 13.05.2023, 11:45 | Сообщение # 5 |
Сержант
|
|
|
| |