Четвер, 19.06.2025, 19:22  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Бітумна черепиця
misterbicipsДата: П`ятниця, 27.09.2024, 20:27 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Зараз планую замінити старий дах і розглядаю бітумну черепицю як варіант. Якими критеріями потрібно керуватися при її виборі? Також цікавить, де можна знайти вигідні пропозиції за ціною?

la2217596Дата: Понеділок, 30.09.2024, 09:19 | Сообщение # 2
Лейтенант
Завжди хотів мати стильний та надійний дах, і ось нарешті здійснив мрію з бітумною черепицею https://tegola.ua/product-category/asphalt-shingles/ вона надає будинку сучасного вигляду, а також відмінно захищає від зовнішніх впливів. Продукція Tegola Canadese приємно здивувала своїм якісним виконанням та легкістю в монтажі. Навіть під час сильних дощів та вітрів покрівля тримається відмінно. Дуже задоволений вибором і рекомендую всім, хто шукає надійні покрівельні матеріали!

katrinivonovaДата: Субота, 28.12.2024, 21:33 | Сообщение # 3
Рядовий
Якщо плануєте перекривати будинок бітумною черепицею, тоді рекомендую переглянути каталог запропонований компанією Бгатосвіт https://blagosvit.com.ua/uk/category/bitumna-cherepytsya/ . Вони пропонують широкий асортимент бітумної черепиці за доступними цінами. Саме цей покрівельний матеріал гарантує вам якісну покрівлю, яка буду служити вам багато років. Сучасні виробники пропонують велику палітру кольорів та форм в яких можна обрати черепицю, тим самим кожен клієнт зможе підібрати оптимальний варіант під свій смак.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ