Вівторок, 10.02.2026, 01:53  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як дістатись автобусом Кременчук – Лодзь
HzBoyДата: Понеділок, 13.10.2025, 10:24 | Сообщение # 1
Підполковник
Статус: Offline
Думаю їхати в Польщу на роботу, дивлюсь напрямок із Кременчука до Лодзі. Цікавить, як воно по комфорту й чи не запізнюються рейси.

rozhkov-dmitroДата: Понеділок, 13.10.2025, 10:37 | Сообщение # 2
Рядовий
Їздив автобусом Кременчук – Лодзь від Prosto Bus Plus https://prostobus.net/reys/avtobus-kremenchuk-lodz/  і все пройшло відмінно. Виїзд точно вчасно, автобус новий, з кондиціонером, Wi-Fi і зручними сидіннями. Водії спокійні, досвідчені, не нервують на кордоні. Робили нормальні зупинки, щоб розім’ятись. До Лодзі приїхали навіть трохи раніше. По ціні – адекватно, а по сервісу дуже гідно.

dunducattiДата: Четвер, 29.01.2026, 10:15 | Сообщение # 3
Рядовий
Коли плануєш їхати на роботу за кордон, важливо, щоб дорога була більш-менш комфортна і без постійних затримок, бо нікому не хочеться приїхати знервованим ще до початку роботи. Я у свій час шукав, де надійно придбати квитки на міжнародні автобуси до Німеччини, і в підсумку вирішив спробувати сервіс за посиланням https://grandes-tour.com.ua/booking/kyiv/munchen . Обрав автобус Київ - Мюнхен, усе оформив онлайн без зайвої мороки. Розклад був чіткий, підтвердження прийшло швидко, нічого додатково уточнювати не довелося. Мені реально підійшло: автобус комфортний, у дорозі було нормально відпочити, рейс виїхав вчасно і без дивних затримок.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ