П`ятниця, 27.03.2026, 14:37  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хтось користувався такими послугами і може порадити компанію
hermancramer31Дата: Понеділок, 08.09.2025, 08:58 | Сообщение # 1
Рядовий
Статус: Offline
Привіт, планую оновити меблі у квартирі, але старі стоять і займають купу місця. Хочу замовити їх вивіз у Києві, щоб усе пройшло швидко і без клопоту. Хтось користувався такими послугами і може порадити компанію?

lewisxiao7Дата: Понеділок, 08.09.2025, 09:07 | Сообщение # 2
Рядовий
Привіт. Я нещодавно міняв меблі і замовив вивіз старих у MovEx https://movex.kiev.ua/uk/vyvoz-staroj-mebeli.html – реально спрацювали на відмінно. Привезли потрібне вантажне таксі, забрали всі меблі швидко і акуратно. Ніяких проблем, нічого не пошкодили. Якщо хочеш, щоб процес пройшов без стресу і без зайвої мороки – раджу звернутися до них.

oscar82x4Дата: Середа, 24.09.2025, 17:57 | Сообщение # 3
Рядовий
Теж нещодавно був у схожій ситуації старі меблі тільки місце займали, а хотілося вже нових і стильних. Вивіз організував без проблем, а головне після цього одразу замовив собі ось тут https://margo.ua/mebel-po-tipu/stoly-i-stulya/vse-stoly/358321569/ дуже класні дизайнерські столи. Чесно, результатом залишився більш ніж задоволений: виглядає сучасно, якість на висоті, доставка чітка й без затримок. Якщо шукаєте щось нове та стильне, то раджу обов’язково звернутися до них і зробити дизайнерські столи саме там реально варте уваги рішення.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ