Середа, 23.07.2025, 12:58  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дивлюся останнім часом на шорти від LuForu
tbes50203Дата: П`ятниця, 25.04.2025, 17:53 | Сообщение # 1
Рядовий
Статус: Offline
Привіт усім! Дивлюся останнім часом на шорти від LuForu, і щось вони мені дуже зайшли, хоча спочатку здавалося, що "просто базові". Але от що мене реально зацікавило — вони виглядають так, ніби можуть бути й стильними, і зручними, і навіть універсальними для міста, а не лише для пляжу. Хтось мав досвід із їхніми речами? Особливо цікавить, як ці шорти сидять на неідеальній фігурі (у мене, наприклад, талія не дуже виражена, плюс бедра трохи широкуваті), і чи не розлазяться після прання. Бо вже втомилась від того, що купуєш, носиш двічі — і до побачення. Хочеться щось, що не соромно вдягнути і на прогулянку, і в кав’ярню, і навіть в офіс, якщо з піджаком. Є такі?

evanduke324Дата: П`ятниця, 25.04.2025, 18:45 | Сообщение # 2
Рядовий
Оце ти прям описала мене: фігура типу "груша", плюс ще й не люблю носити щось, що стягує і заважає рухатись. І я тобі скажу — шорти від https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ мене реально здивували. Я купила їх минулого літа випадково — просто зайшла в шоурум подруги, яка їх представляє, і не планувала нічого брати, бо "шорти не моє". А потім поміряла... І понеслося. Вони справді сидять класно. Я брала модель із високою посадкою та защипами спереду, трохи нагадують кюлоти, але коротші. Саме за рахунок цих защипів вони не облягають стегна, а навпаки — м’яко "огортають", створюючи дуже збалансований силует. Навіть без акцентованої талії виглядаєш стрункішою, чесно. А з якимось поясом або ремінцем — взагалі супер. Щодо матеріалу — це окрема любов. У мене була пара з домішкою льону та віскози, і я чесно не очікувала, що вони переживуть літо в Києві й залишаться в адекватному стані. Прала часто — і вручну, і в машинці на делікатному — і нічого: колір не втратився (в мене, до речі, такий пісочний відтінок, дуже стильний), шви не "повзли", фурнітура не змінилася. Знаєш, буває — кнопка злазить, або блискавка перекручується — тут такого не було взагалі.

thiefcrazy98Дата: Субота, 26.04.2025, 10:09 | Сообщение # 3
Рядовий
Я бачила ці шорти у дівчини в метро — бежеві, трохи вільні, з акуратними строчками. Дуже стримано, але водночас виглядало дуже стильно. Навіть здивувалась, коли дізналась, що це український бренд. Хороший приклад того, що базові речі теж можуть бути особливими.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ