фільтри для води
|
|
dm3481720 | Дата: Понеділок, 11.11.2024, 08:51 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, де можна знайти фільтри для води для побутового використання. Хочеться отримати воду без зайвих домішок, щоб покращити її якість і смак. Розглядаю різні варіанти, але складно обрати, бо хочеться оптимальне співвідношення ціни та якості. Буду вдячний за будь-які поради щодо магазину з надійною продукцією.
|
|
| |
Maks | Дата: Понеділок, 11.11.2024, 12:20 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| Я нещодавно придбав фільтри для води в магазині Softis і дуже вражений їхньою ефективністю https://softis.ua/ Вода стала значно прозорішою, і тепер я не хвилююся щодо її якості. Фільтри виконують свою функцію на відмінно, і я помітив значне покращення в смаку води.
|
|
| |
milanafastodf | Дата: Понеділок, 18.11.2024, 19:33 | Сообщение # 3 |
 Сержант
| Дякую за пораду
|
|
| |
dsergijovic941 | Дата: Субота, 19.04.2025, 10:16 | Сообщение # 4 |
Рядовий
| Хочу поділитись невеликим, але приємним досвідом Нещодавно шукав комплектуючі для своїх холодильних вітрин — конкретно потрібні були ручка та полички. Обійшов кілька магазинів офлайн — або немає в наявності, або не те. Вирішив пошукати онлайн і натрапив на сайт компанії «Арктика». Замовив усе, що потрібно, буквально за кілька хвилин. Дуже зручно: товари є в наявності, опис зрозумілий, ціна адекватна. Консультант швидко відповів на кілька питань, допоміг уточнити модель. Доставили швидко, якість — супер Ручка підійшла ідеально, нічого не довелося підганяти. Полички міцні, виглядають надійно, вже встановив — усе працює як треба. Тепер точно знаю, де брати комплектуючі, якщо щось ще знадобиться. Рекомендую сайт «Арктика» тим, хто цінує час і сервіс! https://arktika.kh.ua/ru/catalog/komplektuyuchi-dlya-holodilnih-vitrin
|
|
| |
exuhecefek80 | Дата: Середа, 23.04.2025, 14:58 | Сообщение # 5 |
Рядовий
| чудова інформація
|
|
| |