|
Бизнес
|
|
| misterbicips | Дата: Середа, 27.11.2024, 21:28 | Сообщение # 1 |
|
Підполковник
Статус: Offline
| Всем добрый день! Планирую обратиться за бизнес-коучингом для решения конкретных задач: улучшения коммуникации в команде и увеличения продаж. На что стоит обратить внимание при выборе компании? Как убедиться, что услуги принесут реальный результат?
|
| |
| |
| la2217596 | Дата: Четвер, 28.11.2024, 17:52 | Сообщение # 2 |
|
Майор
| Консалтинговая группа Аллы Заднепровской «Живое Дело» — это не просто обучение бизнес коучингу https://zhyvoedelo.com/ru/learning/obuchenie-kouchingu а полноценное развитие бизнеса с учетом всех нюансов. Мы обратились за корпоративным обучением для персонала, и результат превзошел все наши ожидания. Программа обучения была адаптирована под нашу сферу деятельности, что позволило максимально эффективно применять полученные знания. Тренеры — настоящие профессионалы своего дела, которые понимают, что нужно для достижения успеха. Особенно впечатлила искренность и внимание к нашим целям. После сотрудничества с «Живым Делом» наши сотрудники стали более мотивированными, а показатели бизнеса начали расти. Это действительно ценный вклад в развитие компании.
|
| |
| |
| guru327 | Дата: П`ятниця, 06.12.2024, 12:01 | Сообщение # 3 |
|
Рядовий
| Обратите свое внимание на MBO центр! Опытные эксперты в области управления компаниями и бизнесом. Финансовые советы от экспертов с мировым именем: https://mbocentre.com/. Рекомендую почитать. Я думаю, Вы найдете ответы на все свои вопросы.
|
| |
| |
| LinaFox | Дата: Понеділок, 30.06.2025, 11:40 | Сообщение # 4 |
|
Рядовий
| Коли займаєшся бізнесом, то завжди потрібна допомога і професійна консультація спеціалістів , наприклад, ви можете звернутись до компанії Weltix . Саме їм я довірила https://www.weltix.com.ua/ ведення управлінського обліку для бізнесу . Моя співпраця з цією компанією була більш ніж вдалою. Отримала не лише професійну консультацію, а й відчуття впевненості у власних фінансових рішеннях.
|
| |
| |
| gldartsof91 | Дата: Середа, 02.07.2025, 20:57 | Сообщение # 5 |
|
Рядовий
| Непогано!
|
| |
| |
| oscar82x4 | Дата: Субота, 30.08.2025, 19:37 | Сообщение # 6 |
|
Рядовий
| Друзі, хочу поділитися досвідом, бо бачу тут теж обговорюють тему бізнесу. Я нещодавно замовив аудит для свого проєкту в Дія Сіті і залишився більш ніж задоволений. Звернувся сюди: https://nashabuhgalteria.com/poslugi....ia-siti ! Все зробили професійно: перевірили звітність, підказали де потрібно поправити, пояснили зрозумілою мовою складні моменти. Дуже сподобалося, що працюють швидко і без зайвої бюрократії отримав готовий результат без затримок. Для мене це була велика підтримка, адже самому розібратись у всіх вимогах Дія Сіті було б складно.
|
| |
| |
| dunducatti | Дата: П`ятниця, 16.01.2026, 16:15 | Сообщение # 7 |
|
Рядовий
| Цитата misterbicips (  ) Всем добрый день! Планирую обратиться за бизнес-коучингом для решения конкретных задач: улучшения коммуникации в команде и увеличения продаж. На что стоит обратить внимание при выборе компании? Как убедиться, что услуги принесут реальный результат? Гарне питання, бо я свого часу теж шукав не просто мотиваційні розмови, а реальні зміни в бізнесі. З власного досвіду скажу: коучинг дає результат лише тоді, коли паралельно наводиться порядок у процесах. Без прозорих цифр, зрозумілого обліку та нормального документообігу складно і команду вибудувати, і продажі масштабувати. Я пішов саме таким шляхом почав з практики. Спробував комплексний підхід до автоматизації бухгалтерського й управлінського обліку, електронного документообігу та звітності для підприємств. Так я вийшов на https://stcentr.com.ua/ . Мені було важливо, щоб не просто порадили як краще, а допомогли впровадити рішення під мій бізнес.
|
| |
| |
| viktooorkrumm10 | Дата: Понеділок, 19.01.2026, 15:55 | Сообщение # 8 |
|
Рядовий
| Вітаю! Як аналітик, я завжди раджу починати не з вибору особистості коуча, а з аудиту ваших поточних цифр. Щоб зрозуміти, чи є результат, у вас мають бути чіткі KPI до початку роботи: конверсія продажів, середній чек або час закриття угоди. При виборі компанії зверніть увагу на два моменти: Методологія: Чи працюють вони з даними, чи лише з "мотивацією"? Друге рідко дає стабільний ріст продажів.
Додано (19.01.2026, 15:57) --------------------------------------------- Інструментарій: Хороший коуч порадить сервіси для моніторингу результатів. Наприклад, для аналізу ніші та позицій сайту я використовую //rankexplore.com/uk/ — це допомагає бачити реальну картину ринку, а не гадати на кавовій гущі.
Сообщение отредактировал viktooorkrumm10 - Понеділок, 19.01.2026, 15:57 |
| |
| |