Після фарбування моє волосся стало не дуже...
|
|
fornodguest | Дата: Середа, 20.11.2024, 09:23 | Сообщение # 1 |
Рядовий
Статус: Offline
| Друзі, допоможіть розібратися! Останнім часом звернув увагу, що після фарбування моє волосся стало не дуже... Пробував змінювати шампуні, але ситуація не покращується. Хтось пробував користуватися безсульфатними шампунями? Чи вони справді допомагають зменшити випадіння волосся і зробити його здоровішим? Якщо маєте перевірені варіанти, порадьте, будь ласка.
|
|
| |
Hellibama | Дата: Середа, 20.11.2024, 09:25 | Сообщение # 2 |
Рядовий
| Привіт! Безсульфатні шампуні дійсно можуть бути дуже корисними, особливо якщо волосся пошкоджене або сухе. Я користуюся шампунями бренду Echosline, вони досить м'які і добре зволожують. До того ж, такі засоби не піняться так сильно, як звичайні, але це нормально — вони краще зберігають природні масла волосся. Якщо шукаєш щось якісне, раджу звернути увагу на склад, аби не було шкідливих домішок.
|
|
| |
antp111 | Дата: Середа, 20.11.2024, 09:26 | Сообщение # 3 |
 Рядовий
| Доброго дня! Я теж недавно перейшов на безсульфатний шампунь після тривалого фарбування волосся. Волосся почало виглядати більш живим, навіть об'єм трохи з'явився. Щоправда, важливо враховувати, що результат стає помітним не одразу, а через кілька тижнів. Можу порекомендувати шампунь PALCO — він з натуральними оліями, чудово зволожує і підходить навіть для чутливої шкіри голови. Але пам’ятай, що для максимального ефекту краще поєднувати з кондиціонерами або масками тієї ж серії.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Середа, 20.11.2024, 09:30 | Сообщение # 4 |
Майор
| Безсульфатний шампунь https://beauty-prof.com/ua-volo....mpun-ua — це справжній порятунок для пошкодженого або фарбованого волосся! Головна його перевага — відсутність агресивних компонентів, які змивають натуральний захисний шар шкіри голови і волосся. Я давно використовую шампунь від Matrix, і він просто ідеальний для мого волосся.Важливо, що такі шампуні допомагають зберігати колір фарбованого волосся і не сушать його. Щоправда, вони піняться менше, ніж звичайні засоби, але це означає, що вони не містять сульфатів, які відповідають за сильну піну. Спочатку до цього треба звикнути, але результат вартий зусиль! Волосся стає більш м'яким, гладким і не плутається після миття.Якщо ти часто користуєшся гарячими приладами для укладки, такий шампунь також допоможе зберегти волосся в кращому стані. Раджу ще звернути увагу на органічні варіанти — вони дбайливо доглядають за волоссям і шкірою голови. Тільки обирай перевірені бренди, які точно не додають сульфатів під іншими назвами.
Сообщение отредактировал HzBoy - Середа, 20.11.2024, 09:30 |
|
| |
guru327 | Дата: П`ятниця, 06.12.2024, 12:09 | Сообщение # 5 |
Рядовий
| Друзі! Хочу Вам рекомендувати сайт, присвяченої краси та здоров'ю людини. Найкращі поради по догляду за шкірою та волоссям. Також багато лікувальних дієт. Особисто я користуюсь дієтою 3 та 5. Сайт: https://fmstudio.com.ua/
|
|
| |
katerinaantivir | Дата: Вівторок, 11.02.2025, 14:07 | Сообщение # 6 |
Рядовий
| Мені безсульфатні шампуні порадила моя майстер в салоні краси Wild Wood Kyiv, коли я частими покрасами в домашніх умовах "убила" волосся. Мені дуже допомогло, але я ще до комплексу відновлювальні засоби брала, краще саме комплексно підходити, так вона порадила з досвіду.
|
|
| |