|
Чи можливо знайти інформацію про людину тільки за номером те
|
|
| maxsubj | Дата: Вівторок, 17.03.2026, 01:00 | Сообщение # 1 |
|
Рядовий
Статус: Offline
| Чи можливо знайти інформацію про людину тільки за номером телефону на Scanbe? Просто, є один номер, який мені постійно телефонує, але я не знаю, хто це. Дзвонить з рекламними пропозиціями, але вже набридло. Хочу дізнатися, що це за організація або хоча б яке ім'я. Бо якщо це шахраї, то треба бути обережним. А так просто блокувати номер не хочу, бо раптом це щось важливіше, ніж я думаю. Чи є сенс платити за перевірку номера на Scanbe, чи хтось вже пробував і результат нульовий?
|
| |
| |
| Karen | Дата: Вівторок, 17.03.2026, 01:16 | Сообщение # 2 |
|
Рядовий
| Цікаво, як взагалі працює система збору інформації про номери телефонів. Здається, що кожен раз, коли ти десь реєструєшся або залишаєш свій номер, він потрапляє в якусь базу даних. І потім всі ці компанії, які займаються маркетингом, мають до нього доступ. Наче живеш у скляному домі, де немає приватності. Хоча, з іншого боку, це дозволяє ідентифікувати шахраїв і не попадати на їхні вудки. Такий собі двосічний меч.
|
| |
| |
| Vaks | Дата: Вівторок, 17.03.2026, 01:17 | Сообщение # 3 |
|
Рядовий
| З власного досвіду скажу, що пошук за номером телефону може бути корисним, хоча й не завжди дає повну картину. Для перевірки номера я зазвичай використовую сервіси, які шукають інформацію у відкритих базах даних. Наприклад, на https://scanbe.io/ можна знайти інформацію про телефони підприємців, компаній, а іноді навіть телефони, які згадуються в судових рішеннях. Хоча гарантії, що ви знайдете саме те, що шукаєте, немає. Все залежить від того, наскільки "засвічений" цей номер в інтернеті. Ще можна спробувати пошукати номер у звичайному пошуковику, іноді там теж трапляється корисна інформація, наприклад, відгуки про шахраїв.
|
| |
| |