Понеділок, 26.01.2026, 16:38  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як допомогти нашим сільським ініціативам
viktooorkrumm10Дата: Понеділок, 19.01.2026, 16:02 | Сообщение # 1
Рядовий
Статус: Offline
Вітаю всіх мешканців та гостей форуму!
Сьогодні багато хто з нас намагається розвивати власну справу в селі: хтось виготовляє крафтові сири, хтось займається еко-туризмом, а хтось створює громадські проєкти для розвитку рідного краю. Але часто проблема одна — про чудові ініціативи знають лише сусіди, а туристи чи покупці з міста просто не можуть знайти нас у Google.
Як аналітик, я переконана, що нам варто використовувати цифрові інструменти для розвитку громад. Хочу поділитися корисним українським сервісом https://rankexplore.com/uk/ , який допоможе зробити ваш сайт чи сторінку проекту помітними в пошуку.
Чому це важливо для сільського розвитку:
Залучення туристів: Ви можете дізнатися, що саме шукають люди (наприклад, "відпочинок на фермі" чи "де купити домашній мед") і підлаштувати свій сайт під ці запити.Аналіз конкуренції: Можна подивитися, як просуваються схожі господарства в інших областях та запозичити їхній досвід.Підтримка свого: Це наш вітчизняний продукт, який має зрозумілий інтерфейс українською мовою та безкоштовні інструменти для старту.Ми маємо показувати всьому світу, що життя в селі — це сучасно і перспективно. Тільки через поширення інформації ми зможемо залучити інвестиції та нових людей у наші громади.
Чи пробував хтось із вас уже просувати свої послуги чи товари через інтернет? З якими труднощами стикалися?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ