П`ятниця, 23.01.2026, 20:57  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
СТО у Львові
la2217596Дата: Вівторок, 25.11.2025, 20:56 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Доброго дня всім! Мене звати Марина, і я зараз у пошуку СТО у Львові, де можна без зайвих нервів видалити каталізатор. Не хочеться їхати кудись “наосліп” і потім переробляти. Для мене важливо, щоб майстри були відкритими та не робили вигляд, що ти нічого не розумієш у своїй машині. Якщо маєте позитивний досвід — поділіться, будь ласка.

kircenkotamaraДата: Четвер, 27.11.2025, 20:33 | Сообщение # 2
Рядовий
Статус: Offline
Не можу не поділитися своїм позитивним досвідом на СТО на вул. Стрийська, 45В у Львові, де робила ремонт вихлопної системи та чіп-тюнінг. Мій автомобіль відразу після обслуговування заграв новими відчуттями: мотор працює тихіше, а тяга значно покращилася. Особливо задоволена послугою видалити каталізатор Львів https://clean-kat.com.ua/vydalennya-katalizatora-lviv/ з гарантією до 12 місяців — робота виконана дуже акуратно і професійно. Тут обслуговують будь-які марки авто, і навіть мій вантажний автомобіль пройшов ремонт без проблем. Плюс сервіс пропонує повний спектр робіт: точна діагностика, складні ремонти, тюнінг — все на високому рівні. Атмосфера привітна, майстри завжди пояснюють деталі, і відчуття, що авто в надійних руках, не залишає сумнівів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ