|
Як не помилитися при замовленні сайту для бізнесу
|
|
| dogma911015 | Дата: Субота, 25.10.2025, 09:58 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Статус: Offline
| Друзі, підкажіть, які основні помилки роблять новачки, коли замовляють сайт? Хочу уникнути зайвих витрат і нервів, бо це мій перший досвід роботи з вебстудією. Можливо, є якісь нюанси — техзавдання, договір чи тестування сайту перед здачею? Буду вдячний за поради від тих, хто вже пройшов цей шлях.
|
| |
| |
| imbaimba2314 | Дата: Неділя, 26.10.2025, 11:28 | Сообщение # 2 |
|
Рядовий
Статус: Offline
| Новачки часто недооцінюють важливість детального техзавдання — без нього вебстудія може робити сайт «на око», і результат не відповідатиме очікуванням. Ще одна типова помилка — нехтування договором або відсутність прописаних термінів, вартості та етапів роботи. Багато хто також не тестує сайт на різних пристроях і браузерах, через що можуть виникнути проблеми з юзабіліті. Рекомендую заздалегідь обговорити структуру, дизайн та функціонал, щоб уникнути зайвих витрат і нервів. Крім того, у веб-студії QuatroIT пропонують створення сайтів під ключ в Україні https://quatroit.com/ . Тут враховують усі ці нюанси та допомагають на всіх етапах роботи. Це реально спрощує процес і підвищує шанси отримати якісний результат.
|
| |
| |