Субота, 24.01.2026, 07:21  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як не помилитися при замовленні сайту для бізнесу
dogma911015Дата: Субота, 25.10.2025, 09:58 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Друзі, підкажіть, які основні помилки роблять новачки, коли замовляють сайт? Хочу уникнути зайвих витрат і нервів, бо це мій перший досвід роботи з вебстудією. Можливо, є якісь нюанси — техзавдання, договір чи тестування сайту перед здачею? Буду вдячний за поради від тих, хто вже пройшов цей шлях.

imbaimba2314Дата: Неділя, 26.10.2025, 11:28 | Сообщение # 2
Рядовий
Статус: Offline
Новачки часто недооцінюють важливість детального техзавдання — без нього вебстудія може робити сайт «на око», і результат не відповідатиме очікуванням. Ще одна типова помилка — нехтування договором або відсутність прописаних термінів, вартості та етапів роботи. Багато хто також не тестує сайт на різних пристроях і браузерах, через що можуть виникнути проблеми з юзабіліті. Рекомендую заздалегідь обговорити структуру, дизайн та функціонал, щоб уникнути зайвих витрат і нервів. Крім того, у веб-студії QuatroIT пропонують створення сайтів під ключ в Україні https://quatroit.com/ . Тут враховують усі ці нюанси та допомагають на всіх етапах роботи. Це реально спрощує процес і підвищує шанси отримати якісний результат.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ