Субота, 07.03.2026, 22:17  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вашим улюбленцям подобається корм Purina One?
bolshechem_zhiznДата: Субота, 20.09.2025, 18:37 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Як ви оцінюєте корм Purina One для котів або собак, які його переваги та недоліки, чи підходить він для різних порід та вікових груп, і на що звертати увагу при виборі саме цього бренду для домашніх тварин?

akhamsaДата: Неділя, 21.09.2025, 06:06 | Сообщение # 2
Майор
Корм Purina One вважається збалансованим варіантом для котів і собак різного віку та порід. При виборі звертають увагу на склад, наявність необхідних вітамінів і мінералів, а також на особливості здоров’я тварини, щоб забезпечити правильне харчування.

bitehДата: Понеділок, 22.09.2025, 14:41 | Сообщение # 3
Сержант
Деколи навіть одна й та ж марка може подобатися одному улюбленцю, а іншому – ні. Тому я завжди стежу за поведінкою та самопочуттям тварини під час переходу на новий тип корму. Загалом, вони залишаються активними, і їхній апетит стабільний.

cocacolaДата: Вівторок, 23.09.2025, 14:11 | Сообщение # 4
Сержант
Напевно, кожен господар хоче, щоб його котик або собака отримували все необхідне для здоров’я та гарного настрою. Я завжди обираю корм уважно, дивлюся на склад і на те, як реагує тварина. Бренд Purina ONE https://www.purina.ua/brands/purina-one пропонує збалансований раціон для різних вікових груп і розмірів тварин.
Це справді зручно, бо можна підібрати оптимальний корм без зайвих сумнівів. Після кількох тижнів використання помітила, що шерсть стала більш блискучою, а апетит – стабільний, тварина виглядає щасливою, грайливою і активною. Тепер корм став частиною нашого щоденного життя, і це дійсно помітно в поведінці домашнього улюбленця.

Сообщение отредактировал cocacola - Вівторок, 23.09.2025, 14:11

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ