Четвер, 03.07.2025, 08:52  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Очищення води від заліза
a_sovДата: Субота, 01.03.2025, 19:16 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Де можна дізнатися більше про очищення води від заліза? Які існують способи знезалізнення і який процес є найбільш ефективним?

kirilzhilenko80Дата: Субота, 01.03.2025, 20:55 | Сообщение # 2
Лейтенант
Статус: Offline
Привіт усім! Якщо ви маєте проблеми з залізом у воді, то точно варто звернутись до Зіко https://ziko.com.ua/all-art....cho-tse я сам спочатку не розумів, як правильно очистити воду від цього заліза, поки не прочитав на їхньому сайті про різні способи знезалізнення. Вони порекомендували мені систему фільтрації, яка базується на окисленні заліза з подальшим фільтруванням через спеціальні картриджі. Система працює на ура! Вода стала значно чистішою, без неприємного запаху і кольору. Я вже кілька місяців користуюсь, і результат чудовий — ніяких проблем з водою! Рекомендую звертатись, якщо проблема заліза у воді реально на вас впливає.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ