Четвер, 03.07.2025, 12:19  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Обладнання для свинарства
kilivivinДата: Понеділок, 24.02.2025, 21:31 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Потрібно купити обладнання для свинарства, і я не можу визначитися, де краще це зробити. Чи є у вас досвід покупок у спеціалізованих магазинах чи компаніях, що займаються поставками такої продукції? Я шукаю надійного постачальника, з хорошими відгуками та адекватними цінами. Яка фірма забезпечує не тільки якість, а й довгострокову гарантію на свою продукцію? Може, хтось із вас має конкретні рекомендації або може поділитися досвідом, де краще замовити таке обладнання для свинарства?

leraleon00Дата: Вівторок, 25.02.2025, 18:00 | Сообщение # 2
Сержант
Краще всього буде реально замовити через спеціальні компанії, вони точно зможуть максимально підібрати все як треба

lermontovlermikДата: Вівторок, 25.02.2025, 18:01 | Сообщение # 3
Лейтенант
Я вже давно займаюся свинарством, тому можу порадити надійного постачальника. Якщо ви шукаєте обладнання для свинарства https://agroprolisok.com.ua/g17483102-oborudovanie-dlya-svinovodstva , то рекомендую звернути увагу на компанію Prolisok. Це одна з тих фірм, яка займається постачанням широкого спектра сільськогосподарської техніки та обладнання, зокрема для свинарства. Я сам замовляв у них кілька разів, і залишився задоволений, адже вони пропонують високоякісне обладнання, яке прослужить багато років. Окрім того, у них дуже зручний онлайн-магазин, де можна детально ознайомитися з усіма характеристиками товарів, а також швидка доставка прямо на ферму. Сайт agroprolisok.com.ua містить великий вибір, починаючи від систем для годування та поїлки для свиней до вентиляційних систем, що забезпечують оптимальні умови для тварин. Якщо вам потрібна допомога у виборі, на сайті є консультації фахівців, і вони завжди готові відповісти на будь-які запитання.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ