Вівторок, 22.07.2025, 17:01  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Заняття спортом вдома
igomak07Дата: Четвер, 19.12.2024, 15:03 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Чи можуть бути домашні тренування максимально ефективними? Хочу почути вашу думку.

mila-malinina-85Дата: П`ятниця, 20.12.2024, 05:36 | Сообщение # 2
Рядовий
Цитата igomak07 ()
Чи можуть бути домашні тренування максимально ефективними? Хочу почути вашу думку.
Звичайно що так! Просто вам потрібно усе максимально ретельно розпланувати та робити тренування більш комплексними

AnastasiiaKrilovaДата: Субота, 21.12.2024, 06:17 | Сообщение # 3
Рядовий
Цитата mila-malinina-85 ()
Звичайно що так! Просто вам потрібно усе максимально ретельно розпланувати та робити тренування більш комплексними

Ви зараз усе вірно написали. Якщо тренування будуть комплексними, то і ефект від них буде максимально помітним. Силові тренування в потрібному обсязі однозначно потрібно підключати. Для цього буде достатньо придбати гантелі  https://xcore.com.ua/vazhka-atletyka-195/ganteli-205/ . Із ними заняття навіть удома будуть проходити дуже ефективно

milanafastodfДата: Субота, 28.12.2024, 20:18 | Сообщение # 4
Сержант
А не краще піти в спортзал?

alanasoboleva086Дата: Неділя, 29.12.2024, 17:06 | Сообщение # 5
Сержант
Я спробувала тренуватися вдома сама, але це не дає бажаного результату. Зараз вивчаю відгуки на сайті https://kamon.ua та хочу записатися в хороший спортзал. Завдяки цьому сайту я можу порівняти різні тренажерні зали, дізнатися про умови, які вони пропонують, і почитати реальні відгуки від інших відвідувачів. Це допоможе мені обрати найкраще місце для тренувань, де є все необхідне для досягнення моїх цілей.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ