Вибір та купівля профілю для гіпсокартону
|
|
HzBoy | Дата: П`ятниця, 24.05.2024, 12:10 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Потрібна порада з вибору профілю для гіпсокартону. Планую робити ремонт у квартирі й не знаю, який профіль краще купити. Чув, що є різні типи: UD, CD, UW і CW. Мені важливо, щоб конструкція була міцною і довговічною, а також щоб ціна була адекватною. Чи є якісь нюанси у виборі профілю? Чи варто брати щось конкретне для стін і стель?
|
|
| |
misterbicips | Дата: П`ятниця, 24.05.2024, 12:10 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| Я сам нещодавно робив ремонт і мав справу з гіпсокартоном. Головне - правильно вибрати профіль залежно від призначення. Наприклад, для стель краще брати профіль CD і UD, а для стін - CW і UW. Вони відрізняються формою і розмірами, що впливає на їхню здатність витримувати навантаження. Особливо раджу звернути увагу на товщину металу - від цього залежить міцність конструкції. Ще важливо, щоб профіль був оцинкований, це захистить його від корозії.
|
|
| |
HzBoy | Дата: П`ятниця, 24.05.2024, 12:10 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| Добре, що ти згадав про оцинковку, бо я б і не подумав. А щодо виробників? Чи є різниця між ними, чи можна брати будь-який профіль? І ще, може, є якісь магазини або сайти, де можна купити якісний профіль за адекватною ціною? Я живу в Полтаві, тому було б зручно знайти щось тут.
|
|
| |
Levchenko | Дата: П`ятниця, 24.05.2024, 12:12 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
| Цитата HzBoy ( ) Добре, що ти згадав про оцинковку, бо я б і не подумав. А щодо виробників? Чи є різниця між ними, чи можна брати будь-який профіль? І ще, може, є якісь магазини або сайти, де можна купити якісний профіль за адекватною ціною? Я живу в Полтаві, тому було б зручно знайти щось тут. Коли ми робили ремонт, ми купляли профілі для гіпсокартону https://poltava.kub.in.ua/ua....kartona в інтернет-магазині Куб, вони якраз знаходяться в Полтаві. Це перевірена база будівельних матеріалів, де завжди можна знайти якісні та недорогі товари.
Наприклад, для стелі ми брали профіль UD 27/28. Він чудово підійшов для наших потреб, міцний, оцинкований, добре тримає гіпсокартонні листи. Ціни там теж приємно дивують. Рекомендую глянути їхній каталог на сторінці. Там можна знайти різні типи профілів з детальним описом.
|
|
| |