Субота, 07.03.2026, 05:52  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де краще екзотичні фрукти замовити?
ludichka7777777Дата: Неділя, 01.02.2026, 20:11 | Сообщение # 1
Рядовий
Статус: Offline
Скоро у мене день народження, хочу замість звичайних нарізок зробити гарний стіл з екзотикою: манго, маракуйя, пітахайя... Але боюся купувати в супермаркетах, бо там вічно все напівзелене. Підкажіть, де ви зазвичай замовляєте фрукти, щоб вони були і стиглі, і виглядали «інстаграмно»? Буду дуже вдячна за перевірені посилання!

rittiukiaДата: Вівторок, 03.02.2026, 17:40 | Сообщение # 2
Лейтенант
Статус: Offline
Я вже стільки сайтів перетестила, бо діти обожнюють маракую та манго, а в супермаркетах вони часто ніякі. Зараз зупинилася на CrazyBox. У них завжди все свіже, нічого не приїжджало пом’ятим чи гнилим. Якщо думаєте, де саме екзотичні фрукти замовити https://crazybox.com.ua/uk/boxes щиро раджу глянути у них — там і вибір класний, і пакують дуже естетично, навіть на подарунок підійде. До речі, манго у них реально топ, найсолодше з усіх, що я пробувала в Україні.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ