Неділя, 25.01.2026, 20:34  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де зараз брати нормальні запчастини на обприскувачі...
copywritingnumber1Дата: Неділя, 18.01.2026, 01:26 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Мужики, хочу поділитися досвідом, бо сезон не за горами, а техніка, як завжди, підводить у самий невідповідний момент. Минулого тижня «полетів» насос на обприскувачі. Думав уже все — поки знайду оригінал, поки доставлять, втрачу купу часу.
Почав моніторити варіанти й натрапив на компанію «Агроспрей». Чесно, спочатку сумнівався, бо зараз багато хто перепродує китайський непотріб під виглядом брендів. Але тут хлопці реально порадували.
По-перше, у них все сертифіковане. Як мені пояснили, вони працюють напряму з виробниками, тому запчастини приходять в ідеальному стані — поставив і забув. По-друге, вони реально допомогли підібрати агрегат саме під мою марку обприскувача. Я ще й запитував про мотопомпу для перекачування КАС — розклали все по поличках, враховуючи мої навантаження, а не просто намагалися впарити найдорожче.
Замовляв тут: https://agrospray.in.ua/ua/g26689518-nasosy-zapchasti

Що сподобалося:
Офіційна гарантія: Це не просто слова, а підтвердження від виробника
Наявність: Не треба чекати поставки з-за кордону тижнями.
Швидкість: Доставили в Хмельницький буквально за пару днів, хоча кажуть, що відправляють по всій Україні (Київ, Львів, Житомир, Вінниця — без питань).
Коротше, якщо комусь треба терміново «реанімувати» оприскувач або потрібна надійна мотопомпа, раджу заглянути до них. Техніка приїжджає повністю готова до роботи. Хтось ще у них замовляв? Як вам політика цін?

Сообщение отредактировал copywritingnumber1 - Неділя, 18.01.2026, 01:27

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ