П`ятниця, 29.03.2024, 10:09  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » ПОДІЇ » Інше » Вибори 2012 Виборчий округ №123
Вибори 2012 Виборчий округ №123
УКРАЇНЕЦЬДата: Вівторок, 17.07.2012, 21:13 | Сообщение # 1
Сержант
Группа: Друзья
Сообщений: 22
Репутация: 0
Статус: Offline
Виборчий округ №123

Додано (17.07.2012, 22:13)
---------------------------------------------
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v0082359-12

 
AДМДата: Понеділок, 23.07.2012, 13:04 | Сообщение # 2
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
 
AДМДата: Понеділок, 06.08.2012, 10:26 | Сообщение # 3
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
5 серпя в селі Мала Вільшанка розпочалася виборча кампанія.
Всіх випередили пятидесятники. Назва концерту - "Молитва за Україну"
В селі Мала Вільшанка є парафія, є унікальна церква.
Чи погоджував хтось це з громадою села - невідомо
Конче потрібно в кожному селі створити "Сільський комітет"
В багатьох випадках він був би для всіх жителів дуже корисним
 
kresliarДата: Субота, 11.08.2012, 20:22 | Сообщение # 4
Рядовий
Группа: Друзья
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
за Шкляра голосувати не шкода...
 
AДМДата: Четвер, 16.08.2012, 11:57 | Сообщение # 5
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
Шкляра треба було в список. В першу пятірку.
Чи якщо б він ішов в своїй рідній черкащині...

А парашутисти на львівщину - сумнівна справа
 
AДМДата: Четвер, 16.08.2012, 12:08 | Сообщение # 6
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
Начальник інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області Михайло Сірків іде в нардепи самовисуванцем в Перемишлянському окрузі (№123).

Михайло Сірків народився 6 листопада 1955 року в селі Вільховець Перемишлянського району Львівської області, де зараз і проживає. Працює начальником інспекції Держархбудконтролю Львівщини.

Загалом в Перемишлянському окрузі станом на сьогодні зареєстровано 8 кандидатів в нардепи:
Тарас Батенко,
Анатолій Бродецький,
Ігор Дубик,
Лідія Котеляк,
Ігор Свистович,
Михайло Сірків,
Лариса Федорів,
Василь Шкляр.
 
AДМДата: Вівторок, 21.08.2012, 14:44 | Сообщение # 7
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
Брудні технології проти найрейтинговішого опозиційного кандидата
серпня 21, 2012 kvest Немає коментарів

Вибори до парламенту 2012 року мають усі шанси увійти в історію, як найбрудніші за весь час існування незалежної України. Для більшості кандидатів у народні депутати, яких виборець ніколи не бачив у своєму рідному селі чи містечку до початку виборчої кампанії, вилити бруд на опонента єдиний спосіб побудувати свою виборчу кампанію. Тому, за 2 місяці, що залишились до виборів ми почуємо масу брехні, перекручувань фактів та маніпуляцій інформацією. Звичайно, що об’єктом для таких випадів буде найпотужніший і найрейтинговіший опозиційний кандидат.

Виборцю потрібно відкинути усі сумніви і проголосувати за того, хто відзначився послідовною національною позицією, реальними справами для громади та підтвердив висловлену йому довіру. Як показують настрої людей, сьогодні головним критерієм для виборця у голосуванні за кандидата від свого округу стануть саме реальні справи, а не слова чи декларації.

Але, у цьогорічних виборах повинен перемогти не окремо взятий кандидат, а нація, яка виступить на захист честі і гідності своєї Держави. У цьому переконаний кандидат у народні депутати, Тарас Батенко, який першим на собі відчув використання бруду з боку опонентів.

Днями на прес-конференції республіканець (член Української республіканської партії Левка Лук’яненка – Авт.) Тарас Батенко оприлюднив заяву з цього приводу, де чітко задекларував свою патріотичну, національну позицію.

«В одній із інтернет-агенцій Львова з’явилась інформація про те, що нібито я один із тих, хто «ще до початку виборів написав в Адміністрації Президента заяву на вступ у фракцію Партії регіонів у разі свого проходження до парламенту». Це відверта брехня. Заявляю, що жодного відношення до Партії регіонів та її сателітів не мав, не маю і не матиму в майбутньому! Тим більше не маю наміру писати будь-які заяви на вступ до цієї політичної структури чи фракції у майбутньому парламенті», – йдеться у заяві республіканця.

«Відкидаючи усі брудні та відверто замовні звинувачення я декларую наступне:

У разі мого проходження до парламенту працюватиму лише у форматі демократичної коаліції;
Я підписав зобов’язання перед Українською республіканською партією Левка Лук’яненка про те, що у випадку порушення цього пункту я складу з себе депутатські повноваження;
Мною публічно буде складена присяга перед громадою у присутності Героя України Левка Лук’яненка про те, що не зраджу людей, які висловили мені свою підтримку», – заявив Тарас Батенко.

Крім того, діючий депутат обласної ради заявив, що як представник Української республіканської партії, яку очолює Герой України Левко Лук’яненко, послідовно стоїть на позиції створення у новому українському парламенті національної, демократичної коаліції. На думку Батенка, вона повинна стати гарантом внутрішнього проукраїнського курсу нашої Держави. Зовнішньополітичний вектор повинен бути направлений на Захід, а євроінтеграція – єдиним логічним шляхом національного розвитку.

«Настав час наповнити Незалежність України реальним змістом. Для цього, до складу нової Верховної ради повинні потрапити сильні та достойні особистості, які складуть свій іспит перед українською громадою. Я готовий скласти такий іспит, який, як депутат Львівської обласної ради, я проходжу щодня перед своїми виборцями.

Але я глибоко переконаний, що досягнути успіху опозиція зможе тоді, коли вестиме себе чесно щодо своїх колег та партнерів. Уже сьогодні, коли офіційно лише стартувала виборча кампанія, я володію інформацією, що проти мене готують ще ряд провокацій, як у засобах масової інформації, так і на масових заходах у районах, які входять у мій виборчий округ.

Закликаю патріотичних учасників виборчих перегонів до чесної боротьби. Настав час відставити амбіції в сторону та змінити владу у цій державі.

Щиро вірю в те, що на цих виборах повинна перемогти нація, яка виступить на захист честі та гідності своєї Держави!», – заявив кандидат у народні депутати Тарас Батенко.

На думку експерта, голови правління Комітету виборців України у Львівській області Романа Кошового, можна виокремити три основні напрями застосування брудних технологій. «Здебільшого лунатимуть розмови про те, що певна людина стане «тушкою» в новому парламенті. Тобто найчастіше робитимуть спроби максимально прив’язати кандидата до Віктора Януковича, до влади. Усі одне одного обзиватимуть прихованими провладними кандидатами, водночас себе називаючи справжніми опозиціонерами. Друга тема — минуле людини: мовляв, це — син Гітлера, внук Хуссейна тощо. А третій момент — порушення людиною в теперішньому чи минулому якихось морально-етичних стандартів галичан, наприклад, наявність п’ятої дружини чи кількох коханок. Питання національності чи віросповідання є надто заяложеною картою, тому навряд хтось її використовуватиме», — зазначає експерт.

Ростислав Коваль

http://zolochiv.net/brudni-....ndydata
 
AДМДата: Вівторок, 04.09.2012, 19:02 | Сообщение # 8
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
Левко Лук’яненко відвідав Золочів (відео)
вересня 2, 2012 kvest Немає коментарів

2 вересня 2012 року у місті Золочеві, на площі Вічевій, відбулося народне віче за участю Левка Лук’яненка і Тараса Батенка. На зустріч чисельно прийшли мешканці та гості міста.

Відомий дисидент, правозахисник, Герой України – Левко Григорович Лук’яненко розповів людям, що він підтримує кандидата в Народні депутати - Тараса Батенка. А також, Левко Григорович зауважив, що Тарас Батенко є єдиним кандидатом, що гідний бути Народним депутатом України.

По закінченню віче відбувся концерт переможця проекту «Голос країни» Павла Табакова.

 
AДМДата: Понеділок, 10.09.2012, 12:03 | Сообщение # 9
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
 
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » ПОДІЇ » Інше » Вибори 2012 Виборчий округ №123
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ