П`ятниця, 29.03.2024, 15:04  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » ДІАСПОРА » Америка » Хто хоче до Америки?
Хто хоче до Америки?
МагістрДата: П`ятниця, 30.09.2011, 09:19 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Друзья
Сообщений: 8
Репутация: 0
Статус: Offline
Хто хоче до Америки?

4-го жовтня о 12:00 за східним літнім часом (GMT-4) (18:00 за київським часом) стартує Диверсифікаційна візова програма уряду США відома як Грін кард (Зелена карта). Вона триватиме до 5 листопада 2011-го року.

Цього року заяви прийматимуться лише в електронному вигляді. Державний департамент США також рекомендує аплікантам не чекати до останнього тижня реєстраційного періоду для подачі заявки.

Згідно з вимогами Конгресу США, Диверсифікаційна візова програма щороку надає 50 тисяч віз для постійного проживання у США. «Зелені карти» надаються шляхом випадкового вибору особам, які відповідають окресленим вимогам.

Детальніше про правила розіграшу Диверсифікаційної візової лотереї можна прочитати на сайті посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

На сайті посольства США ви також дізнаєтесь про шахрайські оборудки, які використовують злочинці для того, щоб виманити гроші у осіб, які зацікавлені в Диверсифікаційній програмі, проте недостатньо поінформовані про неї.

Електронну візову анкету для участі у розіграші ви знайдете за адресою http://www.dvlottery.state.gov/.

Електронна система перевірки статусу за цією ж адресою буде ЄДИНИМ способом дізнатися, чи стали Ви переможцем Програми 2013-го року.

У 2012-му році для участі в розіграші лотереї «Грін кард» зареєструвались близько 15 мільйонів осіб, з них близько 762 тисяч – громадяни України.

Варто зазначити, що цього року в диверсифікаційній лотереї не братимуть участь вихідці з країн, з яких до США за попередні 5 років іммігрувало понад 50 тисяч чоловік. Це такі країни як: Бразилія, Канада, Китай (Материкова Частина), Колумбія, Домініканська Республіка, Еквадор, Сальвадор, Гватемала, Гаїті, Індія, Ямайка, Мексика, Пакистан, Філіппіни, Перу, Польща, Південна Корея, В’єтнам та Об’єднане Королівство Великобританії і Північної Ірландії (крім Північної Ірландії) включно із залежними територіями.
 
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » ДІАСПОРА » Америка » Хто хоче до Америки?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ