Четвер, 28.03.2024, 15:18  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРКА » Дрібний бізнес - особисте господарство » Дотація на утримання корів
Дотація на утримання корів
AДМДата: Понеділок, 26.03.2012, 17:07 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
Дотація на утримання корів
Цьогоріч на підтримку тваринницької галузі Львівщини виділили 6 млн 4,8 тис. грн.

Про це 26 березня на прес-конференції повідомила в. о. начальника головного управління агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко, відповідаючи на запитання журналістів.

З її слів, в основному в галузі тваринництва цьогоріч буде підтримуватись дрібний товаровиробник та одноосібні селянські господарства.

«Буде надаватися спеціальна дотація одноосібним селянським господарствам, які утримують 4 і більше корів (дотація буде виділятися на одну голову). У 2011 році, наприклад, кількість господарств, які заявили на державну підтримку, дозволила нам надати кожному господарству 666 грн на одну голову. У цьому році на вказаний напрямок в обласному бюджеті передбачено 1,8 млн грн. Від кількості поданих заяв на отримання дотації кошти будуть розподілені між всіма одноосібними господарствами з розрахунку на одну утримувану голову. За попередніми даними, це буде не менше, ніж 500 грн на голову».

Також, за її словами, в галузі тваринництва буде проводитися часткове здешевлення вартості придбання племінних генетичних ресурсів як для фізичних, так і для юридичних осіб, здійснюватися компенсація вартості придбання сільськогосподарськими підприємствами телиць у населення для власного відтворення основного стада.

Загалом, як зауважила в. о. начальника головного управління агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко, цьогоріч на підтримку тваринництва, у порівнянні з минулим роком, виділено більшу суму коштів.
 
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРКА » Дрібний бізнес - особисте господарство » Дотація на утримання корів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ