| mk7110115 | Дата: Вівторок, 03.03.2026, 23:34 | Сообщение # 1 |
|
Рядовий
Статус: Offline
| Думаю купити човен для риболовлі, але не знаю, на який розмір орієнтуватися. Часто їжджу один, але буває, що з товаришем. З собою завжди багато спорядження — ящики, снасті, эхолот, термос, інколи мотор. Не впевнений, чи краще взяти компактний човен, щоб легше перевозити й виносити, чи більший, щоб усе комфортно вмістилось. Питаю тих, хто реально рибачив з різними човнами: чи справді більший човен дає відчутну перевагу у зручності? Або компактного цілком вистачає для щоденної рибалки? Які нюанси враховувати при виборі довжини, ширини і вантажності? Дякую за поради!
|
| |
| |
| makarickckck | Дата: Середа, 04.03.2026, 14:21 | Сообщение # 2 |
 Сержант
Статус: Offline
| Сьогодні на ринку стільки пропозицій, що очі розбігаються, але я завжди дивлюся на практичність і те, як швидко я зможу опинитися на воді. Коли кожен грам ваги має значення і ти не хочеш тягати важкі балони самотужки, варто звернути увагу на перевірену класику для егоїста-рибалки. В магазині Lodka5 я спеціально обрав надувний 1-місний ПВХ човен Bark https://lodka5.com.ua/ua/naduvnie-lodki/bark-1/ Дана модель підкорила мене своєю компактністю, адже вона поміщається навіть у невеликий багажник поруч із вудками та рюкзаком. Попри скромні габарити, всередині достатньо місця для ящика зі снастями та ехолота, а борти тримають форму навіть при активному виважуванні великої риби. Матеріал на дотик дуже щільний і надійний, тому за гострий очерет чи гілки під водою я взагалі не хвилююся. Такий човен ідеально підходить для тих, хто любить тиху риболовлю в диких місцях, куди великим плавзасобом просто не підійти. Це той самий випадок, коли отримуєш максимум задоволення від процесу без зайвої метушні з важким обладнанням.
|
| |
| |