Як приготувати пасту Карбонара?
|
|
spicytakko | Дата: Вівторок, 25.03.2025, 13:04 | Сообщение # 1 |
 Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 15
Репутация: 0
Статус: Offline
| Всім привіт! Хто знає, як приготувати справжню пасту Карбонара без вершків? Хочу зробити вдома, але не зовсім розумію, чи правильно треба поєднувати яйця з пастою. Які секрети у вас є, щоб вийшло смачно, як в Італії?
|
|
| |
jestkovaj | Дата: Вівторок, 25.03.2025, 13:05 | Сообщение # 2 |
 Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 16
Репутация: 0
Статус: Offline
| Обожнюю італійську кухню! Я знайшов класний рецепт як приготувати пасту карбонара https://mercato.ua/article/25 Головне правило – без вершків! Використовуй гуанчале або хорошу шинку, обов’язково Пекоріно Романо. Спочатку зварити пасту, а потім швидко змішати з яєчними жовтками та сиром, додаючи трохи води з варіння пасти для соусу. Все повинно бути гарячим, щоб яйця утворили кремову текстуру.
|
|
| |
wildstrawberryteam | Дата: Понеділок, 14.04.2025, 18:24 | Сообщение # 3 |
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 16
Репутация: 0
Статус: Offline
|
|
|
| |