Субота, 19.07.2025, 20:32  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як приготувати пасту Карбонара?
spicytakkoДата: Вівторок, 25.03.2025, 13:04 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 15
Репутация: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Хто знає, як приготувати справжню пасту Карбонара без вершків? Хочу зробити вдома, але не зовсім розумію, чи правильно треба поєднувати яйця з пастою. Які секрети у вас є, щоб вийшло смачно, як в Італії?
 
jestkovajДата: Вівторок, 25.03.2025, 13:05 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 16
Репутация: 0
Статус: Offline
Обожнюю італійську кухню! Я знайшов класний рецепт як приготувати пасту карбонара https://mercato.ua/article/25 Головне правило – без вершків! Використовуй гуанчале або хорошу шинку, обов’язково Пекоріно Романо. Спочатку зварити пасту, а потім швидко змішати з яєчними жовтками та сиром, додаючи трохи води з варіння пасти для соусу. Все повинно бути гарячим, щоб яйця утворили кремову текстуру.
 
wildstrawberryteamДата: Понеділок, 14.04.2025, 18:24 | Сообщение # 3
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 16
Репутация: 0
Статус: Offline
smile
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ