Субота, 21.02.2026, 04:21  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Курси мови Прага
kravecaleksandr930Дата: Субота, 04.10.2025, 03:23 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Я планую переїзд у Прагу і хочу знайти інтенсивні курси чеської мови для дорослих, щоб швидко подолати мовний бар’єр і відчувати себе впевнено на роботі та в побуті. Чи є школи, які починають навчання щомісяця?

millermarkmillermark26Дата: Субота, 04.10.2025, 04:55 | Сообщение # 2
Лейтенант
Статус: Offline
Привіт. Моя сестра минулого року записалася на курси для дорослих у CzechYou і дуже задоволена. Вони дійсно набирають групи щомісяця, що дуже зручно. Курс від 60 академічних годин, викладають носії мови. Сестра каже, що вже через пару місяців почала впевнено спілкуватися на роботі та в магазинах. Плюс там є розстрочка безвідсоткова, що теж приємно. Вони проходять всі рівні від А1 до В2, тож можна продовжувати навчання далі. Раджу зайти на сайт https://www.czechyou.cz і подивитися детальніше про програми та ціни. Школа знаходиться в центрі Праги, дуже зручне розташування.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ