Четвер, 28.03.2024, 12:53  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » СТОСУНКИ » Все інше » Цікаві способи зробити пропозицію руки та серця!
Цікаві способи зробити пропозицію руки та серця!
НадіяДата: Вівторок, 22.03.2011, 19:02 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Друзья
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline


Ви нарешті знайшли дівчину своєї мрії і готові назавжди поєднати з нею своє життя. Але як сказати про це коханій так, щоб вона вам не відмовила? Зробити пропозицію руки та серця – це не таке вже й просте завдання. Важливо, щоб ця подія була вражаючою, зворушливою та запам‘яталась вашій обраниці на все подальше спільне життя, а її відповідь переважно залежатиме саме від того, наскільки романтично та оригінально ця пропозиція була зроблена. І якщо ви ще не визначились, як саме запропонувати коханій стати вашою навіки, пропонуємо на ваш розсуд кілька цікавих та креативних ідей.

Пропозиція руки та серця

Пропозиція на рекламному щиті

Досить божевільний, але дуже романтичний спосіб донести ваші почуття. Перегляньте місцеві рекламні оголошення та орендуйте на один день рекламний щит. Розмістіть на ньому вашу пропозицію руки та серця і запросіть дівчину на вечірню прогулянку. Побачивши напис на щиті, вона буде дуже приємно здивована, і вже точно не зможе вам відмовити.

Червоні троянди в багажнику автомобіля

Вистеліть всю поверхню багажника вашого автомобіля червоними трояндами, а в середині композиції розмістіть футляр з обручкою. Запросіть кохану дівчину на пікнік, а прибувши на місце, попросіть її допомогти вам дістати речі з багажника. Відчинивши багажник, ваша дівчина буде просто приголомшена розкішшю троянд, а ви в цей момент, ставши на одне коліно, піднесете їй обручку та запропонуєте стати вашою дружиною.

Пропозиція з вогнів

Увечері викладіть зі свічок фразу «Виходь за мене заміж» під вікном вашої коханої. Подзвоніть їй та запропонуйте виглянути у вікно. Переконавшись, що дівчина дивиться, по черзі одну за одною запаліть свічки, так щоб вона змогла слово за словом прочитати вашу пропозицію.

Допомога від друзів наших менших

Якщо ваша дівчина любить тварин, вам допоможе симпатичний кролик, цуцик або кошеня. Одягніть на шию тваринки стрічку з закріпленою на ній обручкою. Коли ваша кохана візьме свій подарунок на руки та побачить обручку, підійдіть до неї та зробіть свою пропозицію руки та серця.

Відновіть ваше перше побачення

Якщо це реально, повністю відтворіть сценарій вашого першого побачення. Це навіє приємні спогади та створить надзвичайно романтичну атмосферу, а вам залишиться тільки вірно вгадати момент, щоб зробити пропозицію. Ваша дівчина напевне оцінить ваші старання та те, що ви в подробицях пам‘ятаєте день вашого першого побачення.

Сентиментальні спогади

Купіть кілька букетів її улюблених квітів та візьміть кілька гарних кольорових коробок (можна обклеїти їх обгортковим папером). На кожній коробці напишіть рік або місяць, які ви провели разом, а в коробку вкладіть картку з коротким та романтичним описом події, що була найбільш пам‘ятною в даному році (місяці). Наприклад, в коробці з написом «2008» розмістіть картку - «Цього року ми з тобою познайомились. Ти була найгарнішою серед всіх своїх подруг...», «2009» - «Ми познайомились з батьками один одного»..., «2010» - «Я прошу тебе стати моєю дружиною». Закрийте коробки та розставте їх по квартирі, починаючи від дверей. Між коробками покладіть вази з квітами та запалені свічки. І коли ваша кохана відкриє останню коробку, підійдіть до неї, простягніть їй обручку та запропонуйте стати вашою дружиною.

Під дощем

В дощ двом молодим та закоханим зовсім не обов‘язково сидіти вдома. Запропонуйте дівчині піти на прогулянку під дощем. Але перед цим напишіть пропозицію руки та серця на внутрішній поверхні її парасольки, а в центрі підвісьте обручку.

Екстрим для сміливців

Є також екстримальні способи зробити пропозицію коханій - видертись на вершину скелі та подарувати їй увесь краєвид, що розгорнеться перед її очима, зробити пропозицію під час стрибка з парашуту, занурювання під воду чи спуску з гори на лижах, але в цих випадках необхідно, щоб ваша обраниця поділяла ваше захоплення екстремальними видами спорту.

Найкраще місце - дім

Для молодят, що поважають традиції, найкращим варіантом стане домашній затишок. Вечеря, яку приготує наречена, її батьки в якості гостей, офіційне освідчення, обручка -щиро та зворушливо.

 
AДМДата: Вівторок, 22.03.2011, 21:41 | Сообщение # 2
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
Quote (Надія)
Пропозиція руки та серця

Пропозиція на рекламному щиті

Дівчата ! Це - круто ?

 
AДМДата: Четвер, 03.05.2012, 18:18 | Сообщение # 3
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 190
Репутация: 0
Статус: Offline
А хто ще що пропонує ?
 
iKnopkaДата: Вівторок, 20.08.2013, 11:26 | Сообщение # 4
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 78
Репутация: 0
Статус: Offline
А якщо хтось пропонує тільки руку ?

www.headcase.in.ua
www.iknopka.in.ua
 
katerinapetrikaДата: Середа, 20.07.2022, 23:00 | Сообщение # 5
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Репутация: 0
Статус: Offline
дуже цыкаво
 
nataschkaДата: Вівторок, 19.09.2023, 22:25 | Сообщение # 6
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 15
Репутация: 0
Статус: Offline
я хотів на повітряній кулі але вийшло в Єгипті ) теж цікаво доречі було
 
СІЛЬСЬКИЙ ФОРУМ » СТОСУНКИ » Все інше » Цікаві способи зробити пропозицію руки та серця!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ