Відкрити бізнес в Чехії
|
|
lermontovlermik | Дата: Неділя, 01.09.2024, 17:57 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Маю одне важливе питання: хто знає, до кого звернутися, якщо хочете відкрити компанію в Чехії? Я вже давно розглядаю цю можливість, але, чесно кажучи, не знаю, з чого почати. Чи є якісь компанії або консультанти, які спеціалізуються на відкритті компаній у Чехії? Які документи та процедури потрібно пройти, і які витрати можуть виникнути в цьому процесі? Буду вдячний за будь-які рекомендації або поради, які допоможуть розібратися у цьому питанні.
|
|
| |
leraleon00 | Дата: Понеділок, 02.09.2024, 15:17 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Можу порадити вам звернутися до компанії NAWI, яка спеціалізується на відкритті компаній та фондів у Чехії та Європі https://nawi.cz/uk/services/vidkrittya-kompanij-ta-fondiv/ . Вони мають великий досвід у цій сфері і надають комплексні послуги, починаючи від консультацій з вибору оптимальної форми бізнесу до реєстрації компанії та отримання необхідних дозволів. NAWI може допомогти вам в усіх аспектах процесу: від юридичних питань до бухгалтерського обліку, що значно спростить відкриття вашого бізнесу. Вони також можуть надати інформацію про можливі витрати та допомогти у підготовці всіх необхідних документів, вам і хвилюватися не потрібно.
|
|
| |
dunducatti | Дата: Понеділок, 30.06.2025, 16:08 | Сообщение # 3 |
Рядовий
| Привіт усім! Паралельно з оформленням бізнесу в Чехії вирішив також привести до ладу українську частину діяльності, зокрема отримати статус резидента Дія.City. І отут виникло питання з аудитом звіту про відповідність. Хто стикався той знає, яка це морока. Не хотілося втрачати час і нерви, тому звернувся до спеціалістів, яких знайшов на сайті https://nashabuhgalteria.com/poslugi....ia-siti і, чесно, був приємно здивований. Все зробили дуже грамотно, чітко, без води. Пояснили, які документи потрібні, провели аудит, підготували все так, що Дія.City прийняла звіт без жодного заперечення.
|
|
| |