Неділя, 20.07.2025, 07:36  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Відкрити бізнес в Чехії
lermontovlermikДата: Неділя, 01.09.2024, 17:57 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Маю одне важливе питання: хто знає, до кого звернутися, якщо хочете відкрити компанію в Чехії? Я вже давно розглядаю цю можливість, але, чесно кажучи, не знаю, з чого почати. Чи є якісь компанії або консультанти, які спеціалізуються на відкритті компаній у Чехії? Які документи та процедури потрібно пройти, і які витрати можуть виникнути в цьому процесі? Буду вдячний за будь-які рекомендації або поради, які допоможуть розібратися у цьому питанні.

leraleon00Дата: Понеділок, 02.09.2024, 15:17 | Сообщение # 2
Сержант
Можу порадити вам звернутися до компанії NAWI, яка спеціалізується на відкритті компаній та фондів у Чехії та Європі https://nawi.cz/uk/services/vidkrittya-kompanij-ta-fondiv/ . Вони мають великий досвід у цій сфері і надають комплексні послуги, починаючи від консультацій з вибору оптимальної форми бізнесу до реєстрації компанії та отримання необхідних дозволів. NAWI може допомогти вам в усіх аспектах процесу: від юридичних питань до бухгалтерського обліку, що значно спростить відкриття вашого бізнесу. Вони також можуть надати інформацію про можливі витрати та допомогти у підготовці всіх необхідних документів, вам і хвилюватися не потрібно.

dunducattiДата: Понеділок, 30.06.2025, 16:08 | Сообщение # 3
Рядовий
Привіт усім! Паралельно з оформленням бізнесу в Чехії вирішив також привести до ладу українську частину діяльності, зокрема отримати статус резидента Дія.City. І отут виникло питання з аудитом звіту про відповідність. Хто стикався  той знає, яка це морока. Не хотілося втрачати час і нерви, тому звернувся до спеціалістів, яких знайшов на сайті https://nashabuhgalteria.com/poslugi....ia-siti і, чесно, був приємно здивований. Все зробили дуже грамотно, чітко, без води. Пояснили, які документи потрібні, провели аудит, підготували все так, що Дія.City прийняла звіт без жодного заперечення.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ