Понеділок, 28.07.2025, 00:10  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Уроки фотографування на смартфон
patovaanzelaДата: Понеділок, 15.07.2024, 15:40 | Сообщение # 1
Рядовий
Статус: Offline
Я зацікавлена у навчанні фотографуванню на смартфон. Мені завжди подобалося фотографувати, але я хочу вдосконалити свої навички та дізнатися більше про те, як правильно використовувати свій смартфон для зйомок. Можливо, хтось може порекомендувати хороші курси або фотошколу, де можна навчитися цьому?

LevchenkoДата: Понеділок, 15.07.2024, 15:42 | Сообщение # 2
Майор
Я розумію твоє бажання навчитися фотографувати на смартфон https://green4.photo/uk/mobphoto/ оскільки сам нещодавно проходив подібні курси. Хочу порадити звернутися до фотошколи Зелений квадрат. Там дійсно викладають дуже корисні речі, починаючи від базових налаштувань смартфона і закінчуючи просунутими техніками зйомки та обробки фотографій. 
Викладачі дуже досвідчені та завжди готові допомогти, відповісти на будь-які питання, що можуть виникнути в процесі навчання. Курси тривають приблизно місяць, і протягом цього часу ти отримаєш як теоретичні знання, так і багато практики. Вартість курсу теж дуже прийнятна.

AnastasiiaKrilovaДата: Понеділок, 19.05.2025, 19:17 | Сообщение # 3
Рядовий
А есть ли разница на какой смартфон делать такие фото?

Сообщение отредактировал AnastasiiaKrilova - Вівторок, 20.05.2025, 15:22

mila-malinina-85Дата: Вівторок, 20.05.2025, 15:23 | Сообщение # 4
Рядовий
Цитата AnastasiiaKrilova ()
А есть ли разница на какой смартфон делать такие фото?
Однозначно! Нужно покупать смартфон с очень хорошей камерой

igomak07Дата: Середа, 21.05.2025, 06:20 | Сообщение # 5
Сержант
Цитата mila-malinina-85 ()
Однозначно! Нужно покупать смартфон с очень хорошей камерой
По другому и не может быть... Смысл ходить на такие курсы, если нет фактической возможности делать красивые фото из-за плохого смартфона... Я на свой недавно купленный samsung galaxy a73 https://umico.az/product....gb-gray делаю очень классные фотографии. Когда покупал этот смартфон, первое, на что смотрел - это на камеру и её свойства. Для меня это принципиально важным было

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ