Вівторок, 22.07.2025, 10:09  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як обрати свіжозаморожені продукти?
misterbicipsДата: П`ятниця, 17.05.2024, 19:05 | Сообщение # 1
Підполковник
Статус: Offline
Я тільки починаю користуватися свіжозамороженими продуктами і зовсім не знаю, як правильно їх обирати. На що потрібно звертати увагу під час покупки, щоб бути впевненим у їхній якості? Чи є якісь ознаки, які можуть вказувати на те, що продукт був неправильно заморожений або зберігався у неналежних умовах? Хотілося б уникнути помилок і придбати справді свіжий і корисний продукт.

vasya195Дата: П`ятниця, 17.05.2024, 19:06 | Сообщение # 2
Сержант
Під час вибору свіжозаморожених продуктів важливо звертати увагу на їхній зовнішній вигляд. Продукти повинні бути без крижаних кристалів, що свідчить про повторне заморожування. Також варто обирати продукцію в герметичних упаковках, без пошкоджень. Етикетка має містити всю необхідну інформацію про дату виготовлення та умови зберігання. І не забувайте про важливість правильної температури в морозильних камерах, вона повинна бути стабільною.

misterbicipsДата: П`ятниця, 17.05.2024, 19:06 | Сообщение # 3
Підполковник
Дякую за поради! Тепер я розумію, що треба уважно перевіряти упаковку та звертати увагу на відсутність кристалів льоду. Але є ще одне питання: як дізнатися, чи правильно зберігався продукт до моменту покупки? Чи є якісь додаткові рекомендації, щоб бути впевненим у якості заморожених овочів, фруктів чи м’яса? Може, є якісь поради щодо того, як правильно розморожувати ці продукти вдома, щоб зберегти їхню свіжість і поживні речовини?

LevchenkoДата: П`ятниця, 17.05.2024, 19:07 | Сообщение # 4
Майор
Цитата misterbicips ()
Дякую за поради! Тепер я розумію, що треба уважно перевіряти упаковку та звертати увагу на відсутність кристалів льоду. Але є ще одне питання: як дізнатися, чи правильно зберігався продукт до моменту покупки? Чи є якісь додаткові рекомендації, щоб бути впевненим у якості заморожених овочів, фруктів чи м’яса? Може, є якісь поради щодо того, як правильно розморожувати ці продукти вдома, щоб зберегти їхню свіжість і поживні речовини?
Як досвідчений покупець, рекомендую відвідати магазин Елікатні https://elika-delivery.com/ де завжди можна знайти свіжозаморожені продукти найвищої якості. У Елікатні суворо дотримуються умов зберігання, що гарантує збереження свіжості і поживних речовин у продуктах. В магазині великий вибір продуктів замороженими овочами, фруктами, м’ясом та рибою, які ретельно перевіряються перед продажем.
Для розморожування рекомендую використовувати холодильник: просто перекладіть продукт з морозильної камери в основну і залиште на декілька годин або на ніч. Це допоможе зберегти структуру та смакові якості продукту. Обирайте Елікатні - це запорука якості та свіжості ваших улюблених заморожених продуктів.

Сообщение отредактировал Levchenko - Субота, 18.05.2024, 10:37

jestkovajДата: Вівторок, 10.09.2024, 07:11 | Сообщение # 5
Рядовий
Я ищу поставщика замороженных полуфабрикатов для столовой. Кто что может подсказать?

violanecrДата: Вівторок, 10.09.2024, 07:15 | Сообщение # 6
Рядовий
Мы для своего кафе заказываем много продуктов питания от разных поставщиков, один из которых Мантинга, вот их сайт https://mantinga.org/ru/catalog/141-bulochki-dlya-hot-dogov/ У них отличные замороженные полуфабрикаты, все есть для приготовления гамбургеров, французского хот-дога и так далее. Цены оптовые, действительно самые низкие среди подобных продавцов. Так что вам их рекомендую.

la2217596Дата: Вівторок, 24.06.2025, 14:38 | Сообщение # 7
Майор
Теж цікавить

misterbicipsДата: Вівторок, 24.06.2025, 14:39 | Сообщение # 8
Підполковник
Коли живеш у шаленому ритмі, де все крутиться навколо роботи, сім’ї та справ, доставка продуктів стає справжнім порятунком. Не потрібно стояти в чергах, тягати важкі сумки або витрачати години на пошуки потрібного товару в супермаркеті — усе можна замовити онлайн. Особисто ми з родиною обираємо NOVUS інтернет магазин https://novus.zakaz.ua/uk/ бо тут завжди великий вибір: від свіжих овочів і м’яса до молочних продуктів та морепродуктів. Особливо зручно, що є доставка без мінімальної суми — можна хоч один батон хліба замовити. А ще регулярно діють класні акції, що дозволяє зекономити. Найчастіше замовляємо курку, картоплю, зелень, яйця, твердий сир та йогурти — усе приїжджає свіже, як тільки з полиць. Доставку обираємо на той час, коли точно вдома — дуже зручно, що можна обрати вікно доставки, яке підходить.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ