Квартира у новобудові
|
|
LolliiPOP | Дата: Понеділок, 26.02.2024, 15:24 | Сообщение # 1 |
Рядовий
Статус: Offline
| Привіт! Скажіть на якому етапі будівництва краще всього купувати квартиру? Можливо ви порадите який хороший варіант?
|
|
| |
Charlitto | Дата: Понеділок, 26.02.2024, 15:56 | Сообщение # 2 |
Рядовий
| Цитата LolliiPOP ( ) Привіт! Скажіть на якому етапі будівництва краще всього купувати квартиру? Можливо ви порадите який хороший варіант?
Завжди вигідніше брати ще коли навіть не почали будувати, але так ризикують тоді коли впевнені у забудовнику. В будинку який ще недобудували ціна трішки менша, ніж коли дім уже буде готовий. Я вам хочу порадити звернути увагу на ЖК Оптимісто ось тут https://optimisto.com.ua/progress/ ви можете слідкувати за процесом будівництва цього комплексу. Чим хороший такий варіант, бо у вас ще є можливість обирати поверх і квартиру, оскільки ще не все розкупили.
|
|
| |
aiaibraimova | Дата: Середа, 06.03.2024, 22:44 | Сообщение # 3 |
Сержант
| спасибо
|
|
| |
iri431851 | Дата: Субота, 09.03.2024, 16:22 | Сообщение # 4 |
Рядовий
| спасибо Додано (09.03.2024, 16:29) --------------------------------------------- Интересная информация
|
|
| |
Лина | Дата: Середа, 17.04.2024, 18:35 | Сообщение # 5 |
Рядовий
| Напевне потрібно інвестувати у будівництво на початку.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Середа, 21.08.2024, 09:54 | Сообщение # 6 |
Лейтенант
| Мої плани на майбутнє змінилися, і я вирішила інвестувати в нову квартиру, але не знаю, з ким співпрацювати. Я проаналізувала кілька варіантів, але все ще сумніваюся. Який забудовник може забезпечити надійність і якість житла?
|
|
| |
pechkin-1978 | Дата: Середа, 21.08.2024, 09:56 | Сообщение # 7 |
Рядовий
| Моє нове житло – це справжня знахідка. Купівля квартири https://build.kovalska.com/apartment через цього забудовника виявилась ідеальним вибором. Я отримала сучасне житло з продуманим плануванням і якісними матеріалами. Ремонт був виконаний з урахуванням новітніх тенденцій, що значно зекономило час. Вся документація була оформлена без проблем, і я змогла швидко в'їхати. Особливо тішить, що забудовник пропонував гнучкі умови оплати. Моя нова квартира – це комфорт і затишок, про які я завжди мріяла.
|
|
| |
ira190184 | Дата: Четвер, 28.11.2024, 10:48 | Сообщение # 8 |
Рядовий
| Тое считаю, что лучше покупать квартиру в новострое.
|
|
| |