rostikgrin1989 | Дата: Субота, 07.06.2025, 12:05 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Хочу поділитися своїм досвідом замовлення генерального прибирання квартири у Києві від компанії Crystal Home Service. Це був мій перший досвід співпраці з клінінговою компанією, і я дуже задоволена результатом. Моя квартира після ремонту виглядала як будівельний майданчик: пил усюди, залишки клею, плями на вікнах і плитці. Сама б я не впоралась, тож вирішила звернутися до професіоналів.
Знайшла їх через інтернет, почитала відгуки і вирішила оформити замовлення на генеральне прибирання квартири https://crystal-home-service.com/poslugi/generalne-prybyrannya/ . Дуже сподобалась злагодженість команди — вже за кілька годин після мого звернення зі мною зв’язався менеджер, уточнив усі деталі, погодив дату та час. Враження від самого прибирання — лише позитивні. Приїхала команда з кількох осіб з професійним обладнанням, екологічною хімією, і приступила до справи з першої хвилини. Вони не пропустили жодного куточка — були очищені всі поверхні, стіни, стеля, плитка у ванній, кухня, вікна, батареї, шафи зсередини, навіть люстри протерли! Результат перевершив усі очікування — чисто, приємно пахне, і все блищить.
Ще один плюс — адекватна ціна за таку об’ємну роботу, і прозоре ціноутворення без прихованих доплат. Також отримала кілька корисних порад щодо догляду за деякими поверхнями, щоб чистота зберігалась довше. Тепер точно знаю, до кого звертатимусь у майбутньому. Якщо вам потрібно генеральне прибирання в Києві або області, щиро рекомендую цю клінінгову компанію — це сервіс, який дійсно працює якісно та відповідально.
|
|
| |