Понеділок, 21.07.2025, 00:54  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лазерна епіляція: все «за» і «проти»
olkamaslova761Дата: П`ятниця, 30.05.2025, 10:44 | Сообщение # 1
Рядовий
Статус: Offline
Всім привіт! Хочу підняти тему небажаного волосся на тілі та скільки воно приносить комплексів…
У мене ця історія ще з підліткового віку. Як тільки почала користуватися бритвою — почалося! Постійне подразнення, почервоніння, свербіж. Як би я не підходила до справи: пробувала скраби перед голінням, зволоження після, навіть змінювала бритви на дорогі… Результат однаковий. Друзі радять лазерну епіляцію, але я трохи хвилююся — і ціна, і взагалі, чи воно варте того? Хто вже пробував? Поділіться досвідом

kircenkotamaraДата: П`ятниця, 30.05.2025, 10:45 | Сообщение # 2
Рядовий
Дуже тебе розумію, я теж через це пройшла. Довгий час мучилась з бритвами, потім перейшла на воскову епіляцію — біль страшенний, ефект на кілька тижнів максимум, плюс врослі волоски… Потім вирішила наважитися на лазерну. Пройшла вже 5 процедур — і це просто космос! Ніяких подразнень, шкіра гладенька, як після фотошопу. Єдине, важливо підібрати хорошого спеціаліста, і не економити на якості.

mariaflorova28Дата: П`ятниця, 30.05.2025, 10:46 | Сообщение # 3
Рядовий
Я довго не могла наважитись, бо теж переживала, що боляче, що не спрацює… Але після першої процедури в мене був просто шок — нічого не боліло, лиш легке тепло. До речі, я натрапила на класну статтю: лазерна епіляція: все «за» і «проти» https://rivnepost.rv.ua/news/lazerna-epilyatsiya-vse-za-i-proti  дуже толково все розписано. Там і про ризики, і про типи лазерів, кому підходить, а кому краще не варто. Якщо сумніваєшся — почитай.

la2217596Дата: П`ятниця, 30.05.2025, 10:46 | Сообщение # 4
Майор
О, дякую за пораду! Я теж давно думаю, але ніяк не могла знайти щось об’єктивне для початку. А ще цікаво — де краще робити у Києві? Бо вибір шалений, а довіряти хочеться лише перевіреним місцям. Може, хтось може порекомендувати конкретний салон чи клініку?

viktorovnauliana711Дата: П`ятниця, 30.05.2025, 10:49 | Сообщение # 5
Сержант
Зараз дуже багато варіантів, щоб підібрати свій салон. Я раджу  почитати тут де зробити лазерну епіляцію у Києві https://detector.media/without....-kyievi тут дійсно те, що дасть правильну відповідь.   Обирай центри з хорошими відгуками та професійними спеціалістами, як-от EpiLaser, де працюють медики з досвідом і використовують сучасну 3D-технологію. Це твій шанс зробити догляд за собою комфортним, безпечним і ефективним.

olkamaslova761Дата: П`ятниця, 30.05.2025, 10:50 | Сообщение # 6
Рядовий
Стало значно спокійніше на душі, що не одна така. Дуже цікаво було почитати про ваш досвід. Зараз от читаю статті, що ви надіслали, справді круто все розписано, не реклама, а реальна інфа.  Може, вже й запишусь на першу процедуру!

kircenkotamaraДата: П`ятниця, 30.05.2025, 10:51 | Сообщение # 7
Рядовий
Я не бачу сенсу відтягувати момент, бо усі жінки рано чи пізно приходять до лазерної епіляції!

olkamaslova761Дата: П`ятниця, 30.05.2025, 10:51 | Сообщение # 8
Рядовий
А де ж краще робити, щоб не прогадати?

svetikneskromnaaДата: П`ятниця, 30.05.2025, 10:53 | Сообщение # 9
Рядовий
Слухайте, я думаю, що ваш ще буде корисна інформація про секрети лазерної епіляції волосся https://bessarabiainform.com/2023....olossya ось тут,  там не просто загальна інформація, а справжні інсайти від косметологів. Наприклад, чому важливо не засмагати перед процедурою, які зони найбільш чутливі, і якого результату реально чекати. Там є пояснення, як саме промінь впливає на волосяну цибулину, тому стає зрозуміло, чому ефект довготривалий. Кому цікаво — гугліть, вона від мережі Epilaser, дуже фахово!

olkamaslova761Дата: П`ятниця, 30.05.2025, 10:54 | Сообщение # 10
Рядовий
Я вже вдруге чую про ЕпіЛазер, напевно, дійсно класна студія епіляції та варто записатися на консультацію!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ