П`ятниця, 18.07.2025, 16:59  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Тротуарна плитка
HzBoyДата: Четвер, 29.05.2025, 13:59 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Привіт усім! Потрібна порада — хочемо біля будинку викласти тротуарну плитку, щось просте й акуратне, без надмірностей. Питаю у вас, бо знаю, що тут багато хто вже через це проходив. Де краще купувати плитку, щоб і якість норм, і ціна не кусалась? Бажано з перевіреними виробниками, бо не хочеться наступити на граблі з тріщинами через рік smile Вдячний за будь-який досвід!

olkamaslova761Дата: Субота, 31.05.2025, 20:27 | Сообщение # 2
Рядовий
Статус: Offline
Якщо ви шукаєте якісну тротуарну плитку за доступною ціною, варто звернути увагу на пропозицію магазину Планета2000. Купити тротуарну плитку https://planeta2000.com/uk/kupyty-trotuarnu-plytku/   тут можна від 300 грн за м², що є дуже вигідною пропозицією, особливо з урахуванням високої якості матеріалу. Власний досвід підказує, що важливо не лише знайти дешевий варіант, але й переконатися у довговічності та стійкості плитки до зносу. Тут ви отримаєте ідеальний баланс ціни та якості, а ще можливість замовити доставку з розвантаженням, що значно полегшить процес укладання. Асортимент вражає різноманіттям форм і кольорів, тому ви легко підберете ідеальний варіант для свого двору, садової доріжки чи парковки. Раджу звертати увагу на товщину плитки, якщо плануєте інтенсивне навантаження, наприклад, для авто. Не варто економити на основі під укладку, адже від неї залежить довговічність усього покриття.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ