Понеділок, 21.07.2025, 07:38  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лаконічний топ може стати таким базовим елементом у гардероб
evanduke324Дата: Вівторок, 27.05.2025, 15:16 | Сообщение # 1
Рядовий
Статус: Offline
Ніколи не думала, що лаконічний топ може стати таким базовим елементом у гардеробі, поки випадково не замовила топ від LuForu. Спочатку просто хотіла знайти щось просте й зручне, щоб можна було швидко зібрати образ для роботи чи прогулянки. І знаєте, цей бренд справді вразив якістю тканини і пошиттям. Топи не тільки комфортні, але й виглядають стильно без зайвих деталей. Особливо мені сподобалося, що вони не виглядають нудно, а навпаки, мають якийсь свій особливий шарм. Тепер хочу взяти кілька кольорів, бо точно знаю — вони підійдуть до більшості моїх речей.

tbes50203Дата: Вівторок, 27.05.2025, 17:33 | Сообщение # 2
Рядовий
Ти описала дуже схожу ситуацію, яка була і в мене. Зазвичай важко знайти прості речі, які виглядають класно і при цьому довго служать. Раніше я купував одяг, що швидко втрачав форму або кольори, а тут дійсно відчувається, що все зроблено з душею. Особисто я вже деякий час користуюся топами цього бренду, бо вони ідеальні для того, щоб міксувати їх із різними стилями — чи то джинси, чи спідниця, чи навіть під жакет. Дуже допомагає, коли є такі базові речі, бо це економить час на вибір, а ти виглядаєш при цьому охайно і сучасно. Якщо хочеш подивитися, що саме я маю на увазі, ось тут можна глянути весь асортимент: https://luforu.com/katalog/verh/topy/ . Це те, що я використовую в своєму щоденному стилі, і мені дуже подобається.

thiefcrazy98Дата: Вівторок, 27.05.2025, 19:31 | Сообщение # 3
Рядовий
Цікаво, як у звичайних речах багато залежить від того, наскільки комфортно ти себе в них почуваєш. Часто здається, що стиль — це про великий ризик, експерименти і сміливі рішення, але в реальності іноді найлегше виглядає найкраще. Щось просте і водночас доречне може дати набагато більше впевненості, ніж складний образ, який не пасує тобі за характером. В цьому і є особливий кайф — знайти щось, що не просто виглядає, а й дає відчуття впевненості без зайвих турбот. Це ніби твоя маленька формула комфорту і стилю, яку ти відкриваєш для себе поступово.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ