Понеділок, 21.07.2025, 20:44  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Доставка квітів у Львові
rostikgrin1989Дата: Вівторок, 27.05.2025, 10:09 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Зовсім нещодавно мені довелося шукати швидку й якісну доставку квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv і я хочу поділитися своїм відкриттям. Часто буває, що потрібно зробити приємне близькій людині, але ти не в місті або часу обмаль. Саме в такій ситуації я потрапила, коли захотіла привітати маму з днем народження, перебуваючи за кордоном. На щастя, мені порекомендували сервіс Proflowers, і я можу з упевненістю сказати — це був вдалий вибір.

По-перше, сайт надзвичайно зручний — зрозумілий інтерфейс, велика кількість варіантів букетів, чіткий опис композицій. По-друге, приємно здивували ціни — у порівнянні з іншими сервісами вони адекватні, а якість обслуговування — на високому рівні. Я замовила розкішний букет з троянд і альстромерій, до нього додала листівку з персональним привітанням. Через кілька годин після оформлення замовлення мама вже тримала квіти у руках. Кур'єр був дуже ввічливий, доставив усе точно вчасно, і що важливо — квіти були свіжі, гарно упаковані, наче щойно зібрані.

Мама була зворушена до сліз, а я щиро вдячна Proflowers.ua за можливість бути ближче до рідних, навіть перебуваючи за сотні кілометрів. Якщо комусь потрібна доставка квітів у Львові — щиро раджу цей сервіс. Тут дійсно дбають про кожну деталь: від підбору квітів до моменту вручення. Вони працюють чесно, швидко і з душею.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ