Понеділок, 28.07.2025, 21:20  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де знайти останні новини, щоб не пропустити важливі події?
tmupzДата: П`ятниця, 18.04.2025, 11:19 | Сообщение # 1
Рядовий
Статус: Offline
Я часто шукаю актуальну інформацію, але так буває, що новини довго оновлюються, а я вже готовий дізнатися, що ж нового відбувається в Україні та світі. Як бути в курсі подій, не витрачаючи час на пошуки?

capop81218Дата: П`ятниця, 18.04.2025, 11:24 | Сообщение # 2
Рядовий
Якось і я шукав швидкий спосіб дізнаватися про найсвіжіші події, бо буває, що важлива новина вже давно пролітає повз тебе. І ось, натрапив на   https://ukraina.info/ . Там все супер — від політики до спорту. Тому з власного досвіду можу порекомендувати звертати увагу на цей ресурс, якщо хочеш бути в курсі подій і не витрачати час на пошуки. Рекомендую!

theohernandezwriterДата: Вівторок, 06.05.2025, 06:35 | Сообщение # 3
Сержант
Дуже радий, що є така тематика, адже без новин на сьогоднішній день взагалі нікуди, тим більше без обговорення цих самих новин. Хочу сказати, що так само потрібно звертати увагу на те, де саме ви читаєте новини, я свого часу дуже довго шукав якісний новинний портал, який міг би мені надавати найактуальніші та перевірені новини. Але зараз, я легко можу читати актуальні новини з різних сфер діяльності, а саме нещодавно прочитав цікавий матеріал про компанію EPAM https://startup.co.ua/kompani....y-vplyv , дізнався багато про її історію, секрети успіху та глобальний вплив, який компанія спричиняє на IT ринок. Та й взагалі, завдяки йому не тільки український геймдев для мене зрозумілішим, а й багато інших сфер діяльності, що дало мені більш об'ємне розуміння різних направлень.

axyr9ksДата: Понеділок, 19.05.2025, 13:35 | Сообщение # 4
Рядовий
Дякую

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ