П`ятниця, 18.07.2025, 14:34  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де краще замінити лобове скло на Renault Kangoo?
iri431851Дата: Четвер, 13.03.2025, 18:59 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Нещодавно отримав тріщину на лобовому склі свого Renault Kangoo. Спочатку думав, що зможу їздити так далі, але помітив, що тріщина поступово збільшується, особливо після поїздок по нерівних дорогах. Чув, що їзда з пошкодженим склом може бути небезпечною, та й техогляд не пройду. Хочу замінити скло, але не знаю, яке краще обрати: оригінальне чи аналог. Також цікавить, де краще купити нове скло, щоб не натрапити на неякісне.

b85000742Дата: Четвер, 13.03.2025, 19:15 | Сообщение # 2
Рядовий
Статус: Offline
Правильно зробив, що задумався про заміну скла, адже тріщина може вплинути на безпеку. У мене була схожа ситуація, і я вирішив не ризикувати, а відразу встановив нове лобове скло. Рекомендую звернути увагу на BUS-shop https://bus-shop.com.ua/ua..... Там широкий вибір як оригінальних, так і якісних аналогів. Головне – вибирати скло з відповідними параметрами, щоб воно ідеально підходило до твого автомобіля. Оригінальне скло коштує дорожче, але має 100% відповідність, тоді як аналоги можуть трохи відрізнятися. У BUS-shop також є можливість проконсультуватися з фахівцями, які допоможуть підібрати найкращий варіант.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ