екомендації щодо того, як правильно вибирати вологий корм
|
|
simplykitsune | Дата: Середа, 26.02.2025, 18:00 | Сообщение # 1 |
Рядовий
Статус: Offline
| Моя кішка страждає на алергію, і я зараз шукаю для неї вологий корм, який підійшов би. Проблема в тому, що вона не переносить багато інгредієнтів, тому важливо обрати правильно. Яким кормом ви годуєте своїх алергічних котів? І чи є якісь рекомендації щодо того, як правильно вибирати вологий корм для таких тварин?
|
|
| |
itkachuk988 | Дата: Середа, 26.02.2025, 18:01 | Сообщение # 2 |
Рядовий
| Зрозуміло, що вибір корму для кота з алергією — це не просте завдання. Я, наприклад, обирав корм для своєї кішки, враховуючи її індивідуальні потреби. Головне — обирати корми без злаків та з простими інгредієнтами. Я знайшов дуже хороший варіант для своєї кішки, який не викликає у неї реакцій. Вологий корм для котів, наприклад, з натуральними інгредієнтами, допомагає уникнути алергічних реакцій. Ось тут є кілька варіантів, які ми використовували: https://bellizoo.com.ua/koti-1363/korm-1382/volohyi Важливо також стежити за реакцією кішки після початку годування, бо іноді навіть найкращий корм може не підійти.
Сообщение отредактировал itkachuk988 - Середа, 26.02.2025, 19:09 |
|
| |
simplykitsune | Дата: Середа, 26.02.2025, 18:02 | Сообщение # 3 |
Рядовий
| Моя кішка має чутливу шкіру і часто реагує на звичайний корм. Тому я обирала тільки ті корми, де в складі мінімум добавок.
|
|
| |