Індивідуальний проект будинку в Дніпрі
|
|
linalineva7 | Дата: Неділя, 15.10.2023, 21:09 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Мені потрібно замовити індивідуальний проект будинку в Дніпрі. Шукаю надійну компанію, яка має великий досвід у цій справі. Може хтось порадить, куди краще звернутися?
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Неділя, 15.10.2023, 21:10 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Згадала, коли ми шукали проект для нашого будинку. Зверніть увагу на архітектурні відмінності різних компаній. Важливо вибрати ту, яка відповідає вашому стилю і бажанням. Нехай це буде справжній шедевр!
|
|
| |
valetka583 | Дата: Неділя, 15.10.2023, 21:11 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Моєму другові недавно робили індивідуальний проект. Він задоволений результатом і каже, що це професійні фахівці з великим досвідом. Звіряйте пропозиції, але ця компанія варта уваги, але в них велика черга на цю послугу.
|
|
| |
kykanasliva | Дата: Неділя, 15.10.2023, 21:13 | Сообщение # 4 |
Сержант
| Компанія Dewpoint має вражаючий портфель робіт і пропонує індивідуальне проектування будинків https://dewpoint.com.ua/uk....ewpoint , що відповідає вашим потребам і бажанням. Вони враховують всі технічні, архітектурні та енергоефективні аспекти. Додатковий бонус - вони використовують інноваційні технології. Переконайтеся, власноруч, просто перегляньте варіанти на сайті, думаю, що там точно будуть пропозиції, які вас зацікавлять. Мені здається, це найкращий вибір для вашого індивідуального проекту.
|
|
| |
eviktor463 | Дата: Середа, 01.11.2023, 12:40 | Сообщение # 5 |
Сержант
| Дякую
|
|
| |