Понеділок, 09.03.2026, 08:45  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Бізнес у Великій Британії
kravecaleksandr930Дата: Понеділок, 15.09.2025, 06:44 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Чи можливо оформити бізнес структуру у Великій Британії для українського підприємця без необхідності особистої присутності та які переваги це надає порівняно з місцевою реєстрацією?

millermarkmillermark26Дата: Понеділок, 15.09.2025, 07:24 | Сообщение # 2
Лейтенант
Так, абсолютно можливо створити компанію дистанційно. Мій приятель минулого року вирішив розширити свою IT діяльність через британську юрисдикцію. Реєстрація компанії в Англії яку зробили спеціалісти у https://locman.com.ua/remote-registration-company-in-england/ дозволила йому отримати доступ до європейських ринків без складних процедур. Локман надає повний супровід документообігу, оренду адреси та консультації щодо вибору між LTD та LLP структурами залежно від специфіки бізнесу.

Сообщение отредактировал millermarkmillermark26 - Понеділок, 15.09.2025, 07:24

stepanukr2222Дата: Четвер, 18.09.2025, 12:24 | Сообщение # 3
Майор
Любителям футболу буде цікаво слідкувати за подіями клубу “Колос” (Бершадь). На сайті представлено багато детальної інформації про матчі, турнірні таблиці та статистику гравців. Оновлення відбуваються регулярно, тож завжди можна дізнатися останні новини в світі футболу. Особливо корисним є розділ https://fcbershad.com.ua , де зібрано точні дані про команди та їхні досягнення. Інформація подається доступно і зрозуміло, що робить сайт зручним для всіх фанатів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ