Понеділок, 09.03.2026, 18:17  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук ігор для вечірки
millermarkmillermark26Дата: Понеділок, 28.07.2025, 02:55 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Цікавлять настільні ігри з провокаційними завданнями і веселими виборами для компанії друзів. Хочу, щоб ігри створювали драйв і позитивну атмосферу, а правила були зрозумілі для всіх учасників. Чи є магазин з багатим вибором і можливістю швидко замовити в Києві?

kravecaleksandr930Дата: Понеділок, 28.07.2025, 04:16 | Сообщение # 2
Лейтенант
Статус: Offline
Для компанії друзів я шукав гру, яка не тільки розважить, а й зробить вечір незабутнім. «НЕ п’яні друзі» з провокаційними завданнями і «Згорів сарай – гори і хата» стали чудовим вибором. Правила прості, а гра створює море позитиву та драйву. Під час пошуку знайшов багато варіантів, але вирішив купити настільну гру саме там, де зручно і швидко, а саме на https://memogames.com.ua/product-category/forparty/ . Замовлення оформив легко, доставка прийшла вчасно, а атмосфера гри справді унікальна. Рекомендую цей магазин усім, хто цінує живе спілкування і якість.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ