Неділя, 29.06.2025, 10:09  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Підкажіть автосервіс у Дніпрі
menigorekДата: Неділя, 22.06.2025, 05:31 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Друзі, підкажіть автосервіс у Дніпрі, який не боїться братись одночасно і за легковики, і за мікроавтобуси. Хочу здавати туди і свій універсал, і робочу «каблучку». Потрібні прості речі — від регламентного ТО до заміни ременів ГРМ. Важливі «людські» ціни та нормальний підхід без зверхності.

a_sovДата: Неділя, 22.06.2025, 05:31 | Сообщение # 2
Лейтенант
Маю схожу ситуацію: є сімейний седан і вантажна «п'ятитонка». Коли СТО має окрему зону під «довгі» авто, життя стає легшим. За цінами орієнтуйся на те, чи дозволяють привозити свої запчастини. Якщо «так» — це непоганий маркер. Ще нюанс: питаю про досвід роботи з вантажними підйомниками — не кожен пост їх витримує.

kirilzhilenko80Дата: Неділя, 22.06.2025, 05:32 | Сообщение # 3
Лейтенант
Додам про гнучкий графік. Для бізнес-авто час простою — гроші. Я обираю сервіси, де можна домовитись зранку поставити бус, а ввечері забрати. Навіть якщо переплачу трохи за терміновість — це окупається. І перевір, чи мають вони базу даних клієнтів: коли знову приїдеш, не доведеться пояснювати історію авто з нуля.

taras_gamperДата: Неділя, 22.06.2025, 05:33 | Сообщение # 4
Рядовий
Цитата kirilzhilenko80 ()
Додам про гнучкий графік. Для бізнес-авто час простою — гроші. Я обираю сервіси, де можна домовитись зранку поставити бус, а ввечері забрати. Навіть якщо переплачу трохи за терміновість — це окупається. І перевір, чи мають вони базу даних клієнтів: коли знову приїдеш, не доведеться пояснювати історію авто з нуля.

Сам катаю універсал, а в роботі маю «каблучка» Renault Kangoo для доставки. Звернувся в автосервіс у дніпрі https://premium-avto.com/ Premium Avto, він підходить під обидва варіанти. На ТО їжджу туди вже другий рік: масло, фільтри, гальмівні, навіть ремінь ГРМ — все роблять без понтів, пояснюють «на пальцях», чому краще оригінал, а де можна взяти якісний аналог.
Ціни адекватні: за дві тачки комплексне ТО вклалися в суму, яку інші СТО тільки за одну просили. Плюс — є нормальна зона очікування з кавою, wi-fi, можеш дистанційно дивитись камеру на боксі, як крутять твою машину. Тож — якщо треба «одним махом» обслуговувати і легкову, і бусика — саме туди.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ