Неділя, 29.06.2025, 06:12  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто вже “підсів” на доставку продуктів і може щось порадити?
misterbicipsДата: Четвер, 19.06.2025, 21:38 | Сообщение # 1
Підполковник
Статус: Offline
Привіт, любі! Вирішила спробувати той чудовий сервіс 21 століття — доставку продуктів. Один раз замовила — норм, другий — вже гірше. В кого є стабільний постачальник, з яким можна "дружити"? Бо я вже уявляю себе тією, хто тільки чекає кур'єра, замість стояти в чергах. Але треба ще знайти свого "єдиного".

kircenkotamaraДата: П`ятниця, 20.06.2025, 14:28 | Сообщение # 2
Рядовий
Статус: Offline
Життя в місті часто буває метушливим, і час – це найцінніший ресурс. Саме тому доставка продуктів стає все популярнішою серед мешканців великих міст. Замість того, щоб витрачати годину на походи по магазинах, ви можете замовити все необхідне за кілька хвилин – і отримати продукти прямо до дверей. Auchan інтернет магазин https://auchan.zakaz.ua/uk/  відмінний приклад якісного сервісу, де є все для щоденного раціону: від свіжих сніданків до інгредієнтів для складних страв. Особливо зручно, що можна замовити продукти на тиждень вперед, і вам не доведеться турбуватися про те, що в холодильнику нічого немає. До того ж, онлайн-покупки дозволяють уникнути імпульсивних витрат, що часто трапляється у супермаркетах. Оберіть комфорт – і ваш кулінарний досвід стане ще приємнішим!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ