kykanasliva | Дата: Понеділок, 02.06.2025, 21:45 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Маю питання до тих, хто вже працює з тканиною не перший день. Підкажіть, будь ласка, де можна реально вигідно закупити якісну тканину оптом в Україні? Мене цікавить варіант не просто "на базарі купила рулон", а щось серйозніше — можливо, на постійній основі співпрацювати з постачальниками. Щоби був великий вибір, приємні ціни, нормальний сервіс, і головне — доставка по Україні. Бо на місці в місті вибір невеликий, а на око купувати через інтернет страшнувато.
|
|
| |
kilivivin | Дата: Понеділок, 02.06.2025, 21:51 | Сообщение # 2 |
Сержант
Статус: Offline
| Розумію ваш запит, бо сам колись шукав надійного партнера для закупівлі тканини оптом. З досвіду можу з упевненістю порекомендувати компанію Текстиль-Контакт https://tk-company.com.ua/ — це один з найбільших постачальників текстилю в Україні. У них дуже широкий асортимент: від бавовни, льону та шовку до спеціалізованих тканин для виробництва уніформи, меблів чи технічного текстилю. Що важливо — якість завжди стабільна, ціни конкурентні, є знижки для оптовиків, а менеджери адекватні й розуміються на товарі. Також мають зручний сайт , де можна замовити зразки або оформити покупку прямо онлайн. Доставка працює швидко по всій Україні, тож неважливо, де ви знаходитесь. Я вже понад два роки з ними співпрацюю — нарікань не було. Думаю, вам буде корисно звернутися саме туди.
|
|
| |