Неділя, 29.06.2025, 08:41  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
зареєструвати компанію в Англії
kravecaleksandr930Дата: Субота, 24.05.2025, 13:39 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Хочу зареєструвати компанію в Англії повністю віддалено, але не маю часу вивчати всі податкові та юридичні нюанси. Шукаю фахівців, які беруть все на себе — оформлення, супровід, відкриття рахунків, допомога з документами. Буду вдячний за поради тих, хто вже проходив цей процес.

millermarkmillermark26Дата: Субота, 24.05.2025, 15:37 | Сообщение # 2
Сержант
Можу підказати. Сам нещодавно займався цим. Процес пройшов на диво просто, коли звернувся до Locman. На їхньому сайті https://locman.com.ua/remote-registration-company-in-england/ знають як відкрити компанію в Англії. Вони взяли на себе все — реєстрацію фірми, KYC, юридичну адресу, апостильовані документи, навіть відкрили рахунок з доступом до EUR та USD. Жодних зайвих питань, усе онлайн, підтримка постійна, процес зайняв трохи більше тижня. Якщо вам потрібен варіант «під ключ», де все зроблять за вас — кращого рішення не знайдете.

jamielvanserДата: Середа, 04.06.2025, 17:03 | Сообщение # 3
Рядовий
124

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ