Неділя, 20.07.2025, 15:08  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Шукаю всесезонні шини на наступну осінь
millermarkmillermark26Дата: П`ятниця, 16.05.2025, 17:03 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Хочу заздалегідь підготувати авто до осіннього періоду і думаю взяти всесезонні шини. Є різні думки щодо доцільності такої гуми, але для міжсезоння варіант виглядає логічним. Підкажіть, де можна знайти якісну всесезонку з хорошим вибором за розмірами?

kravecaleksandr930Дата: П`ятниця, 16.05.2025, 17:56 | Сообщение # 2
Сержант
Статус: Offline
Я замовляв всесезонні шини саме на asva.ua і залишився задоволений якістю та обслуговуванням. Щоб не витрачати час на пошук, ось гарна підбірка розмірів та моделей https://asva.ua/catalog/by_size/?season=7 де все зручно структуровано. Рекомендую звернути увагу на Matador MP62 All Weather Evo, у мене вони вже другий рік ідеально служать в міжсезоння. Замовлення прийшло швидко, гума свіжа, все чітко. До речі, скористався також послугою зберігання шин на зиму. Завжди замовляю тільки там, бо впевнений у якості й чесності цього магазину. Раджу зайти й переглянути асортимент, є з чого вибрати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ