Середа, 23.07.2025, 20:23  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як вибрати гриф для дому?
kravecaleksandr930Дата: Понеділок, 28.04.2025, 07:53 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Шукаю надійний гриф для гантелі, який підійде для домашніх тренувань і витримуватиме постійні навантаження. Важливо, щоб хват був зручним і не ковзав під час вправ. Який варіант порадите обрати?

millermarkmillermark26Дата: Понеділок, 28.04.2025, 10:45 | Сообщение # 2
Сержант
Статус: Offline
Привіт. Коли я стикався з подібною задачею, довго шукав оптимальний варіант і врешті знайшов гриф Champion анатомічної форми на 420 мм. Він має чудовий хват, який не ковзає навіть при інтенсивних тренуваннях, завдяки спеціальній насічці. Матеріал сталь ст35 забезпечує міцність та довговічність. Додатково антикорозійна обробка гарантує збереження вигляду надовго. Особисто я дуже задоволений своїм вибором. До речі, гриф для гантелі замовляв саме тут https://stok.top/sport/ganteli , бо на сайті stok.top завжди є якісні товари для спорту. Раджу придивитись.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ