П`ятниця, 18.07.2025, 11:41  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хочу книги замовити
HzBoyДата: П`ятниця, 25.04.2025, 10:50 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Час від часу шукаю нові книги сину, і завжди в голові крутиться одне питання: де ж можна їх найкраще замовити? Важливо, аби було багато варіантів і доставка не затягувалась. У когось є перевірені інтернет-магазини, де це все можна знайти?

pechkin-1978Дата: Субота, 26.04.2025, 13:36 | Сообщение # 2
Сержант
Коли я шукала незвичайний подарунок для своєї похресниці, натрапила на чудову ідею — замовити казки народів світу https://book-ye.com.ua/catalog/kazky-narodiv-svitu/ у них. Мені хотілося знайти щось справді особливе, що не тільки зацікавить дитину, але й розширить її уявлення про різні культури. Книга виявилася справжнім скарбом! Барвисті ілюстрації, незвичайні сюжети, мудрість з різних куточків планети — усе це захопило навіть мене саму. Похресниця з захопленням слухає кожну історію перед сном і часто переповідає їх своїм друзям. Дуже тішить, що дитина дізнається більше про світ у такій легкій та теплій формі. Замовлення прийшло швидко, книга була гарно запакована, і я точно звернуся ще не раз за такими неймовірними виданнями!

BusichkaДата: Четвер, 05.06.2025, 13:03 | Сообщение # 3
Лейтенант
Я давно шукала якісні виммельбухи для розвитку уваги у дитини, і нарешті знайшла ідеальний варіант на https://kniga.biz.ua/ua/category-komiksy-i-vimmelbukhi-2104 ! Дуже сподобалось, що є відгуки, рейтинги і великий вибір — одразу замовила декілька. Все прийшло акуратно запаковане, книги без пошкоджень, дуже якісні. Раджу всім батькам!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ