Неділя, 13.07.2025, 20:52  Велика Вільшаниця  Бортків  Скнилів  Мала Вільшанка  Андріївка  Скварява  Красне  Куткір  Глиняни  Задвір'я 
Село і люди. Добровільне об'єднання територіальних громад
        ЧАТ Сайт
Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гости"Вітаю Вас, Гість · RSS
ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ  про  Сільський форум  СЕЛО і ЛЮДИ    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сделать тюнинг авто
LevchenkoДата: Середа, 09.04.2025, 14:37 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Останнім часом задумався над тим, щоб трохи оновити своє авто, додати індивідуальності й стилю. Хочу зробити щось не надто кричуще, але помітне. Ви, випадково, не знаєте, де в нас у місті займаються якісним тюнінгом? Було б добре знайти перевірене місце з досвідом.

Сообщение отредактировал Levchenko - Середа, 09.04.2025, 14:39

pechkin-1978Дата: П`ятниця, 11.04.2025, 11:36 | Сообщение # 2
Сержант
Минулого року я придбав автомобіль, який був відмінним у плані технічних характеристик, але потребував істотних змін у дизайні. Після кількох консультацій з друзями я вирішив звернутися до Retrofit https://retrofit.in.ua адже відгуки були тільки позитивні. Мене зустріли привітно, і з першої хвилини стало зрозуміло, що я в надійних руках. Разом з майстрами обрали рішення, яке мені підходило. Вже через кілька тижнів я отримав машину, яку навіть не впізнав! Вона виглядала абсолютно по-новому: стильна, сучасна, і що найголовніше — комфортна. Я був вражений, наскільки великий ефект можна досягти за порівняно короткий час і з мінімальними вкладеннями. Усі роботи були виконані на високому рівні, і я відчуваю, що вкладені гроші повністю виправдали себе.

LinaFoxДата: Вівторок, 01.07.2025, 08:50 | Сообщение # 3
Рядовий
Можете попробовать обратиться в Шустов Авто https://shustovauto.com.ua/ , они на этом специализируются. Я тоже к ним обращалась и не раз .Очень внимательно отнеслись к моей ситуации, сделали всё быстро и аккуратно. Приятно, когда работаешь с профессионалами, которые любят своё дело.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ОПУБЛІКУВАТИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ